SUMMER DIY: MARSHMALLOW TABLE GRILL

OPGRADERING AF GÅRDHAVEN FOR 528 KRONER

via homesick.nuvia homesick.nuvia homesick.nu via homesick.nuSiddehynder HER // Lyskæde HER // DIY-bordgrill HER

Da vi forleden aften fornøjede os med at grille skumfiduser over vores DIY-bordgrill var det i ekstra hyggelige omgivelser – vi havde nemlig piftet Tatianas gårdhave lidt op. I sig selv er den faktisk virkelig charmerende, da bænkebordsættet står gemt i den fineste lille egeføjshule, men da jeg netop havde klikket nogle mægtigt pæne siddehynder og en udendørs lyskæde hjem fra Ellos, kunne vi jo passende også lige kunne indvie dem – og dermed fik vi så let som ingenting opgraderet gårdhaven til den hyggeligste lille oase for blot 528 kroner. Endda så hyggelig at naboerne endte med at gøre os selskab – ingen kan stå for at grille skumfiduser på en lun sommeraften under lyskædens skær ;-)

Siddehynderne er super fine i kvaliteten, og jeg har allerede brugt dem flere gange siden til picnic på græsset og til afslapning i solen i vores flisebelagte baggård. Jeg har både købt dem med striber (her) og med et sort/hvidt mønster, som I kan se på det store billede. Dem med mønsteret kan jeg dog desværre ikke finde på webshoppen længere, så måske de er udsolgte? Men I finder hele udvalget af Ellos’ siddehynder her – de kører lige nu et tilbud med 2 stk. for 149 kroner.

Lyskæden er jeg også virkelig positivt overrasket over. Jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt lyset ville blive for skarpt og koldt eftersom den har LED-pærer i stedet for klassiske glødepærer. Men som I måske kan fornemme ud fra billederne har pærerne heldigvis det hyggeligste, varme skær – og på afstand ligner de glødepærer til forveksling. Fordelen ved LED-pærer er, at de er langt billigere i strøm, og samtidig er de meget mere robuste end glødepærer, da der ikke er nogen glødetråd, som kan sprænge. Ret smart. Så hermed en lille anbefaling fra mig, hvis I også har lyst til at pifte terrassen, altanen eller gårdhaven lidt ekstra op her i sommerhalvåret :-)

Translation: A few days ago we enjoyed a warm Danish summer night with our DIY marshmallow table grill and my new cushions and string lights from Ellos. A nice and cheap way to upgrade the backyard. 

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains ad links

2 COMMENTS

 • Marie

  Jeg er helt vild med lampekæden. Men ved du om man kan bruge den indenfor, og om den bliver varm hurtigt? Tænker den kunne være så fin som en “lille lampe” over sengen, sat i en stor klase. Bare ikke super praktisk hvis pærerne bliver så varme at man brænder sig ved berøring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Den kan sagtens bruges indenfor – den bliver nemlig slet ikke varm fordi det er LED-pærer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUMMER DIY: MARSHMALLOW TABLE GRILL