MIT NYE DRØMMESTED..

DIY: HÅNDSÆBE MED FINE STEMPLER

 photo sabekant2_zpstrp44hpb.jpgIndlægget er sponsoreret af Panduro Hobby

Da Panduro Hobby for lidt tid siden spurgte os, om vi havde lyst til at lave et DIY-projekt i samarbejde med dem, sagde vi selvfølgelig ikke nej! Det var helt op til os, hvad vi ville kaste os ud i og efter et kig på i deres lækre webshop, som rummer alt, hvad et DIY-hjerte begærer, blev vi hurtigt enige om, at vi ville kaste os ud i noget, vi aldrig havde prøvet før. Valget faldt på sæbestøberi, som viste sig både at være et super simpelt og sjovt projekt, der endte ud med nogle virkelig fine håndsæber. Det er i anledning af at Panduro d. 2-4 oktober afholder Creative Crazy Dayz, hvor du kan spare 25% på alt i alle deres butikker samt deres webshop.

DET SKAL DU BRUGE

 photo slide1_zpssgd3zra1.jpgFind det hele her: støbeform / sæbestempler / hvid sæbemasse / sort sæbefarve / vanilje aroma

DET SKAL DU GØRE photo slide2_zpsbtjlvuuj.jpg

1. Lav et vandbad og smelt sæbemassen i det. Sørg for at den ikke kommer til at koge.

2. Dryp 25 ml. sæbearoma i den smeltede sæbemasse. Vi brugte vaniljearoma, men hvis du vil bruge en anden duft, har Panduro Hobby også disse dufte, du også kan vælge at krydre dine sæber med.

3. Gør støbeformen klar og læg sæbestempler i bunden med stemplerne vendt op ad.

4. Hæld forsigtigt den smeltede sæbemasse i formene og lad dem tørre 2-3 timer. Vi valgte at lave to hvide sæber og to grå sæber. Vi fyldte derfor først to forme med den hvide sæbemasse og dryppede herefter 1,5 ml. sort farve i den resterende sæbemasse for at opnå en fin lysegrå farve, inden vi fyldte de sidste to forme.

 photo slide3_zpsp6otwioq.jpg

5. Tryk sæberne ud af formene og skær forsigtigt den sæbe af, som måtte have sneget sig en smule ind under stemplerne.

6. Træk forsigtigt stemplerne ud af sæben og nyd det stolte øjeblik af det fine aftryk og din færdige håndsæbe, som med garanti vil pynte på et hvert badeværelse.

ET LILLE TIP

Gør sæberne endnu finere ved at vikle bølgepap og snor rundt om, og giv dem som en værtindegave, eller forær dem væk til en du bare gerne vil forkæle :-) photo P9243164redigeret_zpsppogtkci.jpg

Og til noget helt andet, så er det jo faktisk i dag, at vi skal finde en vinder af 3.500 kr. til Photowall. Vi har trukket lod blandt alle der deltog og den heldige er: Lise. STORT TILLYKKE til Lise – vi har sendt dig en mail :-)

6 COMMENTS

 • Så fint! :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak – vi synes også selv, at det blev mægtigt fint :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de flotte!!!
  Jeg skal vidst i Panduro i dag og købe ind til det. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja ikke? Det kan vi i hvert fald kun anbefale dig – det er virkelig nemt, og simpelthen så hyggeligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor sjovt! :) Lidt ærgerligt dog, at man ikke kan lave egne stempler.. Så er det jo alligevel begrænset hvor personlige de bliver :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, de er nok lidt svære at lave, men så kan du til gengæld selv blande den farve du vil have dem i :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MIT NYE DRØMMESTED..