TANKER OM FUNKTIONALITET PÅ BADEVÆRELSET

FINE BOLIGSAGER + EN RABATKODE

via HOMESICK.nu

1. PUDE / 2. LAMPE / 3. OPSLAGSTAVLE / 4. PLANTEKASSE / 5. LYSESTAGE / 6. PLAID / 7. STOL

Alt imens jeg kunne høre bylivet summe udenfor mit vindue, gik min fredag aften med at surfe lidt rundt på diverse boligshops for at samle inspiration til juleønskelisten. Og hey, det kan nu også være ganske festligt at bruge sin fredag uden dans og drinks – i hvert fald i min verden. I min søgen spottede jeg, at Designdreams.dk i denne weekend giver 20% rabat på hele webshoppen (med undtagelse af nedsatte varer og NIBU boots), hvis man benytter rabatkoden CRAZYWEEKEND. Det er da et tilbud, som er for godt til ikke at dele med jer, for som I kan se, har de et ret fint udvalg af boligsager. Jeg har i hvert fald allerede forelsket mig i flere sager. Særligt den smukke, sorte stol fra Woud Design har jeg et godt øje til – den måtte meget gerne stå omkring vores nye spisebord, som jeg også snart skal have vist jer. Men nu er tippet i hvert fald givet videre. Rabatter kan man jo altid bruge, særligt her op til jul, ikk’? God lørdag! :-)

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TANKER OM FUNKTIONALITET PÅ BADEVÆRELSET