A SUMMERY HOME

MY LATEST CHAIR CRUSH: MENU WM STRING

 photo Menu-WM-Lounge-Chair-Black-Lifestyle-2_zpsth5qq4mr.jpg photo Menu-WM-String-Dining-Chair-White-Lifestyle_zpsufmr7kzb.jpg

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en ting for stole. Og lamper. Stole og lamper i et æstetisk design kan jeg aldrig få nok af. Senest har jeg kastet min kærlighed på Menu’s nye stoleserie WM String. Stolene minder mig lidt om en god blanding af Henry Bertoias Side Chair og HAY’s Hee Lounge Chair med deres lette og industrielle look. Hvis jeg havde en terrasse eller en altan måtte den lave loungestol meget gerne pynte der, men jeg forestiller mig også, at den kunne være ret fin som en hyggestol i et sofahjørne. Hvad tænker I? I finder de forskellige stolemodeller lige her :-)

Translation: I have a thing with chairs. And with lamps. It’s like I never get enough, even though I really don’t need more. My latest chair crush is on the new WM String chairs from Menu. I love the simple and industrial look! You can find the chairs right here.

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

1 COMMENT

  • Jeg synes også helt bestemt den loungestol fra Menu-serien er viildt lækker! Både som udestol, men bestemt også som inde i en hyggekrog med et blødt lammeskind i.
    Har også tidligere set på den stol, men eftersom jeg har loungestolen fra Hay herhjemme, må jeg nok nøjes med den, ellers ser det jo ud som om jeg samler på “stribede/rillede” stole :D

    http://Www.pernille-weidich.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A SUMMERY HOME