12 PRETTY BAR STOOLS

MY LATEST CRUSH: ELLOS GLOBE LAMP

 photo 91-1220_main_zpskar5wpyt.jpg

I skal lige se mit seneste lampe-crush. Det er en forholdvis ny forelskelse, for jeg har netop spottet lampenEllos.dk for 10 minutter siden – men jeg synes altså virkelig den er fin! I et af de aller første indlæg jeg lavede her på bloggen (jeg linker ikke til det, for det er virkelig kikset. Haha!), viste jeg faktisk en idé til et DIY-projekt, hvor man netop omdanner en gammel globus til en smuk lampe. Det er dog ikke lykkedes mig at finde en globus, hvor det er muligt at “pille verden ud”, så det er desværre aldrig blevet til noget. Men jeg er stadig vild med idéen, og derfor blev jeg også ret begejstret, da jeg opdagede denne lampe, som er skabt ud fra samme tanke, på trods af at den er lidt mindre end en normal globus. Overvejer allerede om den skal klikkes hjem – hvad tænker I? :-)

Translation: Just wanted to share my latest lamp crush with you guys. Isn’t it the coolest? I think so. You can find the globe lamp on Ellos right here :-)

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

10 COMMENTS

 • Den er virkelig SUPER sej!! Og så er den jo ikke fuldstændig uoverkommelig i pris – det er noget vi kan lide! :) Tak for det gode tip!
  KH Amanda //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Wow den er lækker! Tak for inspiration – den må på ønskelisten. Det er jo snart jul… ;-) :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K

  Den er virkelig fin og hyggelig! Jeg har sådan tænkt på at jeg vældig gerne ville se indlæg med jeres køkkenting – hvilke tallerkner og bestik har I? Knive, gryder og andre sager? Og kunne man måske ønske et indlæg omhandlende det at flytte hjemmefra – hvad bør man anskaffe sig? Gode råd, tips og andre ideer? Tak for en FANTASTISK blog! I er uden tvivl min favorit bolig blog (og jeg læser mange!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak for din søde kommentar, dejligt at høre fra en trofast læser :-) Vi skal nok lige have dit ønske i tankerne til fremtidige indlæg, men egentlig har vi ikke nogle særligt ekstraordinære køkkenting. Vi er alle tre studerende, så det er ikke det vi har brugt flest penge på, da vi flyttede hjemme fra, og egentlig kan man også komme langt med IKEA’s startpakker – de har mange fine tallerkener og glas til få penge. Det vi har prioriteret højest er gode gryder og pander, og så ellers det æstetiske aspekt, når det kommer til de ting, der står fremme i køkkenet. F.eks. skærebrætter, salt- og pepperkværne osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er alt for fed den lampe :)
  – har længe være på jagt efter en globus, men det er da lige før det skulle være den lampe i stedet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja ikke? Jeg synes virkelig også den er charmerende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lampen fra Ellos er fin, men plastikfoden har ikke den samme charme, som den træfod man kan finde på gamle globusser. Det er super nemt at lave sin egen globuslampe når først man har fundet en tilpas gammel globus med “papir verden” på ydersiden. Tjek vores blog http://2allied.dk/?p=441 ud, for DIY vejledning til at lave din egen globuslampe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er jeg skam godt klar over, og som jeg skriver i indlægget har jeg selv tippet om DIY-projektet med globusen for år tilbage, men den type globuser er svære at finde, og derfor er Ellos lampen et godt alternativ. Super fint resultat du har fået :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, den er godt nok fin! Tak for tippet. Og den skal du da bare eje ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

12 PRETTY BAR STOOLS