COMPACT LIVING: 40 SQUARE METERS

TREND: STRING FURNITURE

 photo Dias1_zps07082c42.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

En trend jeg virkelig synes om er ‘trådmøbler’, da det giver et simpelt, men sofistikeret udtryk, som jeg er lidt pjattet med. Jeg kan virkelig godt lide HAY’s HEE Loungechair, som ville være helt perfekt i min stue. Derudover drømmer jeg om reolen String Pocket i grå, til at hænge over mit spisebord – så fin og enkel og så ville det bare lækkert med lidt ekstra hyldeplads, til noget af alt mit nips :-)
Spisebordet er en af ILVA’s efterårsnyheder og er derfor ikke i butikkerne endnu, men så er der jo lidt at glæde sig til, det ser i hvert fald rigtig fint ud synes jeg.

Translation: A trend I really dig is ‘string furniture’ since its just so simple and sophisticated which I just love. I really like the HAY HEE Loungechair which would be just perfekt in my livingroom. I am also dreamng of the String Pocket bookcase to hang up above my dining table – just fine and simple and then it would be nice with some more shelve space for some of all my decor.

Camilla Marie.

8 COMMENTS

 • Ditte

  Hej Camilla Marie
  Hvor har du fundet nyheden om ILVA bordet ?? Kender du målene og evt prisen??
  Det er super fint, og står netop og skal udskifte spisebord

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte

   Jeg arbejder i ILVA Kolding, så jeg så det lige i en af nyhedsfolderne og var heldig også at finde et billede af det på google :-)
   Jeg ved ikke så meget om bordet endnu desværre, men nyhederne begynder at rulle ind i løbet af august/september.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Rigtig fed tendens!
  Må jeg spørge, hvilket program du/I bruger til at lave collager som ovenstående? Jeg bruger selv Picasa, men ville gerne prøve andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan du holde på en hemmelighed? Jeg bruger gode gamle Power Point og er vild med det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig! Gad GODT have en Hee Lounge Chair i min stue!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja den er SÅ fin :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Vi har Hee chair og hee lounge i arbejdslokalerne på mit studie, og selvom de da pynter frygteligt, så er det altså også dét de skal – pynte. For de er altså ikke just komfortable at sidde i. Heller ikke rigtigt hvis man har læderhynden dertil.
   Men fine – det er de! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sjovt du siger det, jeg synes lige det omvendte. Blev i hvert fald positivt overrasket, da jeg prøvede at sidde i dem på designtrademessen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COMPACT LIVING: 40 SQUARE METERS