CHAPEAU BY LYNGBY PORCELÆN

COMPACT LIVING: 40 SQUARE METERS

 photo w_zps5b36a32d.jpg photo ww_zpsb32db7d6.jpg photo www_zps8eda8c93.jpg photo wwww_zps18654740.jpg photo wwwwww_zps6d6d9685.jpg photo wwwww_zpsf40e4d4d.jpg
Source: Fastighetsmäklarna

I dag kigger vi indenfor i en fin lille lejlighed på 40 veludnyttede kvadratmeter. Selvom kvadratmeterne er få, så har den alt, hvad man skal bruge, uden at det virker trangt. Jeg er især vild med spisepladsen, hvor man har valgt at kombinere det gamle hvidmalede bord med blandede Eames og Tolix stole. Det fungerer rigtigt fint, og går godt i spænd med køkkenet. Hvad synes I?

Translation: Even though this apartment is only 40 square meters I don’t think it seems small at all. The space is well used, and I especially like the dining spot, with the combination of the old white painted table and the mixed Eames and Tolix chairs.

Mette.

 

8 COMMENTS

 • Amazing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Synes det er rigtig lækkert, og meget enkelt. Kan rigtig godt lide jeres billedserier fra små hjem, især fordi jeg selv bor lidt småt. Kunne i finde nogle billeder fra små boliger med børnefamilier, så villle det være fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jaaa, løsningsforslag til små familieboliger med børn. Jeg bor selv på 100 m2 og kunne godt tænke mig løsningsforslag… Specielt til en lille stue, som kræver gode og pæne opbevaringsmuligheder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lovisen

   Ja lige præcis de små stuer, vil jeg også gerne se… Og evt. også gerne nogle hvor man har forædrenes soveplads i stuen :)
   Jeg bor på 85 km2 med 2 børn, men nyder faktisk at det ikke er større, selvom det kan give nogle udfordringer med indretningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Superfin lejlighed! Ved I hvor man kan opstøve skohylden i entréen? Sådan en ville klæde min entré :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Villy

  Jeg kan godt lide serie om små boliger, da jeg selv bor i lejlighed på 38 kv.m En ting undrer mig – hvor og hvordan beboerne opbevarer deres tøj, sko og andre ting. Kan ikke se nogle skabe.. Hos mig opbevaring er et stort opfordring, selvom gennem tre år jeg kommet frem til nogle løsninger.. Men jeg vil rigtig gerne se flere opbevaringsløsninger. På forhånd tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] [Homesick] […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHAPEAU BY LYNGBY PORCELÆN