SØSTRENE GRENE: SUMMER NEWS

STRING POCKET VS EKBY

 photo Dias1_zps2e017e77.jpg

1 / 2

I lang tid har jeg haft et ønske om at få en vægreol over mit spisebord og har været vildt meget i tvivl om, om det skulle være String Pocket eller Ekby Gällö fra IKEA. Nogen vil måske synes, at de ikke ligner hinanden synderligt, men jeg synes nu alligevel, at det er lidt i samme ‘dur’.
..Og hvad endte jeg så med at købe? Jeg endte med at købe Ekby på min spontane IKEA-tur, og selvom jeg ikke har fået den op på væggen endnu, er jeg allerede helt vildt glad for den :-) Jeg valgte hylderne “Järpen” til 69,- /stk., da jeg synes de havde en flottere finish, men man kan faktisk også købe hylder, der kun koster 39,- / stk. og på den måde kan man få den til en endnu bedre pris. Hvilken reol er I mest til?

Translation: For a long time I’ve been wanting a bookcase above my dining table, and I have got an inner discussion going on weather I should chose String Pocket or Ekby from IKEA. Some may think that they don’t look that much the same but I still think they are similar in some ways.
..so what did I chose? I chose Ekby from IKEA and even though it’s not on my wall yet I already love it :-) Which bookcase do you like the most?

Camilla Marie

12 COMMENTS

 • Jeg synes helt sikkert at IKEAS version er pæn, men på samme tid finder jeg den også lidt mere moderne end Strings udgave. Jeg går efter noget klassisk når jeg køber møbler, fordi jeg gerne vil have noget jeg kan bruge i mange år frem, så selvom jeg godt kan lide IKEA udgaven (og prisen, ikke mindst), så ender det nok med string når jeg engang skal ud og investere – jeg vil også gerne have et skrivebordsmodul til, og det ved jeg de har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for input. Jeg ser hvad du mener med at den er lidt mere klassisk og så er det selvfølgelig også smart at den er så flexibel, at man kan lave den om til et skrivebord :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har EKBY hængende ude i køkkenet til opbevaring af kogebøger, et Liebe slikfad, bøtter med sukker, mel, havregryn og lignende. Jeg er SÅ glad for den reol, og jeg synes den er mindst lige så pæn som String Pocket :-)

  /Line
  http://www.vidunderligevirvar.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er klart mest til Ikea. Jeg er ikke synderligt vildt med String Pocket. Alene af den grund af det er allemands eje. Der er gået inflation i dem imo. På den måde bliver det nærmere en String Pocket med ting på, fremfor “et udstillingsvindue” for de ting man sætter på den. Ekby er mere anonym i sit udtryk og lader tingene man stiller på den, tale for sig selv. Giver det overhovedet mening?

  Jeg ville til hver en tid købe en Ekby og style den personligt istedet. Godt køb :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt følge dig i det du siger, selvom String Pocket og Ekby ligger lidt tættere på hinanden her (sådan “ratingmæssigt”), men hvad fanden – det var jo Ekby der alligevel vandt herhjemme, så noget må den jo gøre rigtigt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj jeg købte lige Ekby for 2 uger siden (bare med længere hylder og tre hyldeknægte) og den er kommet op inde i min stue, og jeg elsker den!!
  Den har sådan et lækker og let udtryk, og jeg er simpelthen så glad for mit valg af reol :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Har også overvejet at købe Ekby, da jeg leder efter en reol til bøger, der kan hænge på væggen. Ved I, hvor meget vægt den kan bære? (Ikea skriver 20 kg for den brede udgave, men er det mon pr. hylde eller hele reolen?) Kan man fylde den helt med bøger i stedet for nips? Eller har I andre forslag til gode reoler, der både kan hænge på væggen og holde til noget vægt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm ja det ved jeg faktisk ikke. Det kommer vel an på hvilken væg den skal hænge på og på skruerne tænker jeg. Tænker også det har lidt at sige om hylderne er i massivt træ men er ikke sikker, så den er svær

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia Rasmussen

  Hej :)
  Hvad hedder hylderne til 69 kroner fra IKEA? Jeg kan ikke se, hvad der står – jeg skal nemlig ud og købe dem :-)
  På forhånd tak
  Mvh Claudia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Reolen hedder Ekby Gallö. Kan ikke huske om hylderne hed noget bestemt, men tænker du finder ud af det når du kommer til IKEA :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SØSTRENE GRENE: SUMMER NEWS