EN KLASSIKER I NYE KLÆDER

A SUMMERY HOME

 photo s4_zpsfwzq6tjy.jpg photo s3_zpsxy91xr4l.jpg photo s5_zpsqvif5ec1.jpg photo s2_zpskymwtwiv.jpg photo s1_zpsdfea9f7d.jpg photo s6_zpsogxypk52.jpg

Source: Stadshem

Juhuu! Solen skinner, der er næsten skyfri himmel og temperaturen nærmer sig sommer. Til trods for, at vi alle tre sidder begravet i eksamenslæsningen, så er vi glade for, at sommeren er over os. Indtil videre har det vist sig, at det er med at nyde det gode vejr, så længe det varer, for vupti – så er det væk. Måske jeg lige skulle give mig selv lov til at smutte ud og nyde det gode vejr i en times tid eller to senere? Husker I, at få nydt vejret? :-) Hvis det skulle gå hen og blive gråt igen, så kan man altid lige kigge lidt på de her ret inspirerende billeder, der oser af sommer.

Translation: The sun is shining, there are almost no clouds in the sky and the temperature is close to summer. Despite the fact that all three of us are busy with exams, we are happy that the summer is finally here in Denmark. If the weather should change (again), you can always take a look at these inspiring pictures as a reminder of summer. 

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EN KLASSIKER I NYE KLÆDER