THONET OR TO NOT?

NEW INTERIOR GOODIES

newin11

Jeg er selvfølgelig også røget med på plante-i-fletkurv-trenden, så da jeg så denne kurv i vinduet hos Sinnerup måtte den straks med mig hjem. Denne type fletkurv har jeg efterhånden spottet mange forskellige steder – f.eks. hos IKEA og Room 21. Måske så I også Mettes indlæg HER med nogle rigtig fine fletkurve-bud.

Håndklæderne har jeg netop købt på den bornholmske webshop Karnah, som sælger de lækreste tyrkiske hamam-håndklæder – det har jeg da i hvert fald erfaret mig. Det er faktisk badehåndklæder, som jeg i et godt stykke tid har tænkt på at klikke hjem, for jeg smutter nemlig til Grækenland i morgen. Udover at gøre sig godt på stranden, så forestiller jeg mig, at jeg også vil bruge dem som helt normale håndklæder, når jeg kommer hjem. De er bløde og tynde i kvaliteten i forhold til frottéhåndklæder, hvilket gør, at de tørrer lynhurtigt. Det synes jeg altså er smart :-)

NEWIN1

Okay. Det er faktisk lidt løgn, at det her tæppe er “new in”, for jeg fik det faktisk hjem i maj måned. Jeg har bare endnu ikke fået det vist jer. Jeg elsker at tæppet er så langt, for så passer det faktisk ind flere steder herhjemme. F.eks. foran mit TV-bord, som herover, men jeg har faktisk også haft det til at ligge i vores gang, som er lidt aflang i formen, og i vores køkken – det tager ligesom lidt fokus fra det grimme laminatgulv, vi har derude som står i skærende kontrast til mit elskede sildebenspaketgulv i stuen og gangen. Det er de små hacks, der tæller, når man bor til leje ;-)
NEWIN3

Dagen hvor jeg kunne sætte punktum ved fem års studieliv og kalde mig cand. mag. i International Virksomhedskommunikation efter et nervepirrende specialeforsvar, var også dagen, hvor jeg spottede denne lille boks med 16 vidunderlige Matisse-plakater. Det var selvfølgelig den helt perfekte undskyldning for at købe dem, for det syntes jeg ligesom, at jeg havde fortjent ;-) Jeg er mester i anledninger til at shoppe!

English recap: I’m definitely in on the rattan basket trend for plants, so I bought the basket spontaneously when passing a local shop. Maybe you saw Mette’s post about these exact baskets hereThe towels are from a Danish webshop named Karnah. They are Turkish hamam beach towels, that I bought since I am going on a vacation to Greece. They have a thin texture compared to classic towels, which make them dry faster. I am thinking about using them as just regular towels afterwords :-)  

The rug is actually not that new since I received it in May. I really like the long format since it fits perfectly in from of my TV table, in my hall way and in the kitchen. 

The day i graduated and got my master degree was also the day I saw that little box from Taschen with 16 adorable Matisse-posters. Of course that was a great occasion to buy myself a present ;-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder annonce links / this post contains ad links

8 COMMENTS

 • Emma

  Hejsa :)
  Jeg har købt den samme fletkurv fra Sinnerup, men mangler lidt ideer til en stor plante der passer ned i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Emma. Hvad med en Violinfigen eller et gummitræ? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Olsen

  jeg har købt samme fletkurv men bunden buger opad så min potte står skævt og er ved at vælte medmindre den støtter op ad væggen. Har du samme problem, og hvis ikke, hvilken potte har du så planten i?
  Elsker din blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Sara, tusind tak! Jeg havde det samme problem, men jeg her taget en tallerken og vendt den på hovedet nede i kurven for at gøre den plan :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvordan er kvaliteten på håndklæder, og hvordan er stoffets tykkelse? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Kvaliteten er rigtig god og kvaliteten er forholdsvis tynd i forhold til frottéhåndklæder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Er det muligt at få et link eller navn på tæppet? Det er simpelthen så fint! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Camilla, det er det nemlig :-) Klik på “tæppe” i den første sætning under billedet, så kommer du direkte ind til det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THONET OR TO NOT?