THAT WINDOW WALL

BATHROOM GOODIES

BADEVÆRELSE

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Jeg har samlet en håndfuld badeværelsesgodter til jer. Se lige den fine messing vægreol, der også er en håndklædeholder – er den ikke smuk? Og lige apropos håndklæder – husker I indlægget her, hvor jeg skrev om hamam-håndklæder? Well, nu er Ellos tilsyneladende kommet med på bølgen og har fået dem i deres sortiment i tre fine farver :-)

I’ve collected some bathroom goodies for you guys. Look at that stunning brass wall shelf that also works as a towel holder – isn’t it beautiful? Talking of towels, some of you might remember this post, in which I wrote about the hamam towels. Well, Ellos now got them in their assortment in three beautiful colors.

Camilla Marie

Dette indlæg indeholder annoncelinks // This post contains add links

 

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THAT WINDOW WALL