BOLIA 2015 COLLECTION

BLACK INTERIOR

 photo Dias1_zps9c10d895.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Ligeså meget, som jeg har cravet pasteller og det fine hvide look det sidste halve årstid, kan jeg nu mærke, at jeg begynder at tænke sort, sort, sort. Jeg elsker sort, og jeg synes, der er noget dramatisk, poetisk og urørligt over det. Man skal huske at leve i nuet og nyde sommeren, men jeg er sikker på, at jeg skal have skiftet nogle af alle mine pasteller ud, så snart sommeren er ovre. Selvom sort vil præge meget af udskiftningen, vil jeg dog forsøge, at få nogle lækre efterårsfarver ind i mit hjem. Jeg har jo været glad for pastellerne, så hvorfor ikke fortsætte med farverne! :-) Btw. så kunne jeg kun finde knagerækken i sort på udenlandske sider. – Nogle der ved, om den ikke forhandles i Danmark mere i sort? Det ville da være en skam, for den er så flot.

Translation: As much, as I have craved pastels and the fine white look the past half year, I start feel, that I’m beginning to think black, black, black. I love black, and I think the color is dramatic, poetic and untouchable at the same time. Always remember to live “in the now” and enjoy the lovely summer months, but I’m sure, that as soon as the summer is over, I have to replace some of my fine pastels. Most of it will probably be replaced with black decor, but I’ll definitely try to get some of the lovely autumn colors into my home. I’ve been happy about the pastels, so why not continue with the colors! :-)

Tatiana.

9 COMMENTS

 • Malene

  Lækkert :) – Kan vi ikke snart få lidt inspiration med en masse farver? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo da! Det ser jeg på. Nogle bestemte farver du efterspørger? Pasteller, mørke farver eller skal der være knald på? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Super fine ting! Desværre fåes knagerækken i sort ikke det sted i linker til. Jeg er rigtig vild med den, så kender i nogle steder hvor den evt. kan købes?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde selv vildt svært ved at finde et sted, den blev forhandlet. Ved ikke, om den er udgået? Måske en anden kan hjælpe os? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sort passer også bare altid ind til alt. Farver kan være lidt farlige, men sort går man aldrig rigtigt helt galt i byen med (:

  Og hold nu op, hvor er jeg bare vild med plakaten med cheese doodles og vin haha xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker sort, sort, sort og lidt mere sort! Min kæreste og jeg købte nogle billige knagerækker med “dutter” på for nogle år siden i IKEA, spraymalede dem sort så de passer i vores hjem. Bare et lille forslag til hvis du ikke finder dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  …et lille hint – FlowerPot bordlampen i mat sort er lige nu på tilbud på den side I har linket til ! :) Er helt vild med den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, lækre ting! Kan godt se du er gået over i noget meget sort, hvilket er læks, men man kan også sagtens blande pastel og sort. Jeg har købt den sorte Lyngby vase du har i dette opslag, men også en støvet grøn, og de er super flotte sammen! Hvis du synes det lyder interessant, så tjek mit opslag om det ud, og også gerne resten af bloggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg vil mene de fleste sorte Hang it All er kopier på de udenlandske netsider. Vitra producerer ikke Eames Hang it All knagerækken i sort. De sorte er højest sandsynligt kopier, med mindre de er af ældre dato med sortbejdset bøg. Derfor kan den være svær at finde. Den blev også produceret i sort og valnød for ca 2 år siden, men kun som speciel edition! Som alternativ, så tjek da lige Menus nye serie Afteroom ud – de har en rigtig fed, lidt mindre sort knagerække til 699 kr. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIA 2015 COLLECTION