DIY: SCENT DIFFUSER

A CRUSH ON BLACK WALL LAMPS

 photo black wall lamps_zpsru763js9.png

1 / 2 / 3 / 4 / 5 /  6 / 7 / 8

I forbindelse med indlægget her, spurgte vores søde læser Sara til den sorte væglampe i køkkenet. Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne svare på, hvor alle tingene er fra, når vi deler boligreportager herinde, for vi vil så gerne hjælpe, men det er desværre ikke altid tilfældet – og det gjaldt altså også for væglampen. I stedet lovede jeg Sara, at jeg ville gøre mit bedste for at lede nettet igennem for alternativer til væglampen – og gerne nogle lidt mere budgetvenlige end den klassiske La Lampa Gras (nummer 5), som hun ellers har et godt øje til. Sidstnævnte fik dog lov at komme med i kollagen alligevel, det kunne jo være, at der var nogle af, der ikke kendte den – for smuk er den altså, og så er den tilmed på tilbud lige her. Den lampe jeg fandt, der kommer tættest på den i udtryk, er den elegante sag fra By Rydens (nummer 8). Den synes jeg faktisk næsten endnu bedre om La Lampa Gras, da den er lidt mere simpel i sit udtryk – og så er det bedste af hele prisen, den koster nemlig kun knap en tredjedel af hvad den anden gør.

Selv drømmer jeg også om en sort væglampe, men jeg har uheldigvis kastet min kærlighed på en af de allerdyreste af slagsen, nemlig Flos lampen af Paolo Rizzatto (nummer 7). Den er stor, voldsom og lidt for meget – og jeg er vild med det! Den ville passe perfekt over mit sofabord, fordi den med sin praktiske svingarm hurtigt kan skubbes væk, hvis den er i vejen. Men som studerende må jeg nok starte med et billigere alternativ. Måske det skal være den fra By Rydens? Fint ser det i hvert fald ud med sådan en rå og kontrasfuld væglampe, se bare de fine stylingsidéer nedenfor.

 photo wall lamp_zpsdymwhwkc.jpg photo wall lamp 1_zpseujcuk3c.jpg

Source: 1 / 2 / 3

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains add links

4 COMMENTS

 • Sara

  Sikke dog et dejligt indlæg. Er virkelig glad for du gad at gå på jagt efter smukke lamper! Jeg er stadig helt forgabt i La Lampe Gras, så må vist i gang med at spare op. Kan også godt forstå, at du er vild med Flos lampen – den er virkelig smuk og et helt kunstværk i sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det var da bare så lidt. Det forstår jeg godt, nogle gange bliver man altså også bare gladest for at spare op til drømmeønsket i stedet for at nøjes :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er også en fin sort væglampe i Søstrene Grenes nye kollektion, der kommer i butikkerne 10/3. Med en pris på 248 kr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Orv ja, det var sørme et godt tip – tak for det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: SCENT DIFFUSER