VIND ET LIMITED EDITION KATALOG FRA IKEA

BOLIA 2015 COLLECTION

 photo Bolia_zps88808ba7.jpg photo Bolia_zps1dae6e62.jpg photo Bolia_zps37350884.jpg photo Bolia_zpsb6ab08a9.jpg photo Bolia_zps592d4fb0.jpg

Disse fine billeder fra Bolias lookbook for 2015 tikkede ind i vores mailbox forleden, og jeg synes simpelthen at de var for fine til ikke at dele. Jeg kan spotte både borde, stole og lamper, som ser vældigt spændende ud. Særligt “klap-ud-bordet” på det øverste billede synes jeg er super lækkert og en virkelig genial løsning til dem, der bor på få kvadratmeter og har brug for en lille arbejdsplads. Det kunne faktisk meget vel have indgået som et del af mit indlæg om inspiration til indretning af små lejligheder :-)

Translation: Just wanted to share these beautiful styling photos from Bolia’s 2015 look-book. There’s a lot of cool stuff, don’t you agree? :-)

Mette.

1 COMMENT

  • Jeg er mega late bloomer, og er først på det seneste blevet smaskforelsket i skalstole, men nu kan jeg slet ikke lade være med at tænke på dem. Og selvfølgelig leverer Bolia endnu en gang et perfekt eksemplar (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VIND ET LIMITED EDITION KATALOG FRA IKEA