SPAR 10.000 PÅ DESIGNERSOFA MED DOWNTOWN PLUS

ROYAL COPENHAGEN AUTUMN NEWS 2014

Royal

Jeg savner allerede den dejlige danske sommer, men til gengæld glæder jeg mig også altid de lækre efterårsnyheder, der begynder at poppe frem her i slutningen af sommeren. Et af de brands, som har fanget min opmærksomhed allermest med deres efterårsnyheder er Royal Copenhagen og deres sortriflede stel. Wauw, hvor er det dramatisk og rustikt. Jeg synes, det er rent øjenguf, og jeg er sikker på, at maden vil smage 1000 gange bedre på den tallerken der. Hvad siger i? Jeg ved dog ikke, om jeg tør at begive mig ud i at købe sådan et stel. Det er mange penge – især for en studerende – og det er også et sats. Hvem ved, om jeg også kan lide sort stel om 1-2-3 år? Jeg gør i hvert fald ikke. Men helt igennem lækkert er det altså!

Translation: I already miss the lovely danish summer, but on the other hand, I always look forward to see all the news for fall, which starts to pop up here in the late summer. One of the brands who has seriously caught my attention is Royal Copenhagen with their black ripped service. Wauw, it’s so dramatic and rustic. I think it’s seriously beautiful and I’m sure, that the food will taste a thousand times better on that plate. Don’t you think? It’s a lot of money – especially for a student – and it’s also a risk. Who knows if I also like black service in 1-2-3 years? Well, I don’t. But beautiful it is!

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Sophie

  Jeg kan bedre lide det blå stel, i samme serie.. Det overvejer jeg om jeg skal investere lidt i.. nok ikke et komplet stel.. men lidt til at mikse med mit riflede musselmalede.. Håber at de to blå farver passer sammen, men mon ikke de har tænkt så langt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Ja, det kan man da i hvert fald håbe, at de har! Det kunne se så fint ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Jeg synes det er megafedt… Og hvis nu det ikke kostede en lille miliard – ville jeg straks gå ud og købe de fine sorte tallerkener… Men min liv er bare for kort til at skulle passe porcelæn, så jeg skal aldrig have noget dyrt designer porcelæn inden for dørene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt er jeg vild med hvid og lyse farver, men det sorte stel fra Royal Copenhagen er jeg helt vild med! Jeg tænker både sommerens grønnesalater, gule majs kolber og efterårets farverige rodfrugter vil se SÅ lækre ud på sådan en tallerken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Ej, men jeg er så enig. Alt vil jo se lækkert ud på det sorte stel her! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nyheder til boligen lige nu, at vi knapt kan følge med til at vise jer alle vores favoritter. Forleden viste Tatiana en af Royal Copenhagens pæne nyheder, igår snakkede Camilla Marie om Clean’s kommende Home-serie, og i dag skal det så handle […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er vild med det, og jeg har haft det i mange år efterhånden – helt tilbage fra første produktion (7-8 år siden), og jeg elsker det stadig :) Jeg mikser med sort mega, og jeg synes, det er faktastisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPAR 10.000 PÅ DESIGNERSOFA MED DOWNTOWN PLUS