11 FINE DETALJER TIL BADEVÆRELSET

DÆK DET FINESTE BORD MED ‘ED ELLEN DEGENERES CRAFTED BY ROYAL DOULTON’

Indlægget er sponsoreret af Royal Doulton

ED Ellen Degeneres crafted by Royal Doulton ED Ellen Degeneres crafted by Royal Doulton

Findes der noget mere tilfredsstillende, end et veldækket bord og godt selskab? Det er lidt sjovt, hvor meget de små detaljer kan gøre for den rette stemning.

I samarbejde med Royal Doulton, som er et livsstilsbrand der netop er blevet lanceret i Danmark, har vi fået lov til at style og præsentere jer for et helt nyt designsamarbejde, der består af et stel designet af ingen ringere end Ellen Degeneres. En ret så sej dame, der ikke er bange for at sige sin mening og samtidig er en virkelig underholdende og likeable tv-vært. Yes, hende kan vi godt lide! Men at hun også har en kreativ og æstetisk side, det var vi ikke klar over, før vi blev præsenteret for stellet her. Hvem sagde mulitalent?

Kollektionen bærer navnet ED Ellen DeGeneres Crafted by Royal Doulton, og det stel vi har udvalgt her hedder ‘Cobalt Blue Chevron’. Stellet er både smukt og funktionelt, og selvom det måske lyder lidt fjollet, fornemmer man tydeligt Ellens positive livssyn i stellets udtryk. Stellet er inspireret af hendes kærlighed til naturen og i de unikke mønstre og strukturer, der findes i planteriget. Selvom stellet er detaljerigt med en skøn og skæv streg, kan det med fordel mikses og matches med andet porcelæn fra skabet, hvilket skaber et ret fint og personligt udtryk. Det er selvfølgelig også et oplagt samlestel, da det rummer mange forskellige mønstre og dele.

ED Ellen Degeneres crafted by Royal Doulton ED Ellen Degeneres crafted by Royal Doulton

En særlig fin detalje ved porcelænet er den taktile overflade i mønstret, som man kan føle, når man kører fingrene henover det. Glasurstregerne er ikke blot malet på, men præget ned i selve porcelænet. Det understreger virkelig kvaliteten, og så er det den slags detaljer, vi begge er blevet særligt opmærksomme på at værdsætte, efter vi i foråret var på keramikkursus. Med årene har vi også erfaret os, at det godt kan betale sig at investere i et stel af god kvalitet, som kan holde til lidt af hvert – særligt at det kan tåle en tur i både opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen, ligesom det gælder for dette. Det er skønt, når design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Udover ‘Cobalt Blue Chevron’, som vi valgt, findes der også det smukke ‘Charcoal Grey’ stel, som er i elfenbenshvidt porcelæn med mønstre i gråfarvet glasur. Hele ED Ellen DeGeneres Crafted by Royal Doulton kollektion kan købes i udvalgte Imerco butikker landet over samt online på Imerco.dk.

ed5

 

 

4 COMMENTS

 • Merete

  Og så er der lidt Hyacinth og Richard over navnet! Glæder mig til at se stellet i Imerco!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Haha, det kan du have ret i ;-) Det forstår vi godt, det er så smukt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Vild med det! Og vild med Ellen Degeneres, så det passer jo ret godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Vi er helt med dig på den! Men hvordan kan også man andet, end at være vild med Ellen? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

11 FINE DETALJER TIL BADEVÆRELSET