FORMLAND UPGRADED AUTUMN 2014 - VIL DU MED?

SPAR 10.000 PÅ DESIGNERSOFA MED DOWNTOWN PLUS

87b4d08b-d5d2-42c8-81c7-4e9ae89315dd_zps019834c7.jpg.pagespeed.ce.nlAmT5f2VL

Står I og overvejer en ny sofa, så er det måske nu I skal slå til, for lige nu kan man nemlig spare 10.000 kr. på denne modulsofa fra Formel A, designet af den danske møbelproducent 2UP. Sofaen hedder “Nomad” og er let og klassisk i designet. Den fåes i nedenstående tre farver og med forskellige knappevariationer, som I kan se mere om lige her. Personligt er vi ret vilde med modulsofaer, for det er virkelig smart, at man kan sætte dem sammen som man vil, især hvis man er typen der (ligesom os) godt kan lide at flytte lidt rundt en gang i mellem. Tilbuddet gælder til og med søndag d. 17. august og hvis man gerne vil prøvesidde sofaen inden bestilling, kan det lade sig gøre i Formel A’s showroom, som ligger Bredgade 4 København K.

Sofaen kan bestilles via Downtown Plus lige her.

NOMADSponsoreret indlæg.

2 COMMENTS

 • Stine

  Er det sådan at modulerne hænger sammen på nogen måde? Har tit tænkt på om det bare er “løse” moduler, eller om de bliver sammensat på en eller anden måde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Modulsofaen sættes sammen med specialdesignede spændehægter – disse følger selvfølgelig med, så de er ikke bare løse :-)
   Sofaen kan dermed designes og sættes sammen som man vil.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FORMLAND UPGRADED AUTUMN 2014 - VIL DU MED?