HOMESICK.NU

ROYAL COPENHAGEN VS. AIDA

 photo FINALtallerkner1_zpsbb853a30.jpgDette er et tip til de hurtige! Jeg har længe beundret Royal Copenhagen’s hvidriflede stel, som er så enkelt og elegant, men har også måtte kaste en hvid pil efter det, da det er noget jeg aldrig ville bruge så mange penge på. I dag da jeg var et smut i Imerco, opdagede jeg (til mit held) at Aida har lavet et stel, som næsten ligner det på en prik, og så er det oven i købet sat ned til – hold nu fast – 59,- for en pakke med 4 stk. hvilket altså kun er 15 ,-/stk!!!!! Stellet består af store, mellem, små- og dybe tallerkner samt morgenmadsskåle og kaffekopper med underkopper.

Camilla Marie

Photobucket

21 COMMENTS

 • Mia Luise

  Sjovt. Jeg samler på Hvid Riflet, fordi jeg kan skyde en pil efter musselmalet fra RC. Rigtig tit er der 20-30% i imerco, inspiration og RC og så køber jeg en eller to ad gangen. Derudover er det perfekt at samle på, da jeg altid har noget at ønske mig (og så er priserne helt fair til små og store gaver). Tænker at jeg en dag kan fase lidt musselmalet ind, og så er det jo fedt at alle stellene fra RC passer sammen. Derudover kan man spare ca 50% ved at købe 2. sortering, selvom man ikke kan se fejlene. Så jeg siger GO for luksus! Det bliver du glad for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt se hvad du siger, for det hvidriflede er jo ikke engang så dyrt i forhold til meget af det andet de laver og selvfølgelig er der også en helt anden æstetisk følelse ved at have det rigtige.. Desværre kender jeg bare mig selv godt nok til, at jeg til hver en tid ville sætte mine penge på alt andet end porcelæn (især når jeg gerne vil have 12 af hver, så får jeg nok aldrig samlet det sammen alligevel) hehe :-D Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om at jeg aller helst ville eje RC, men da jeg ikke ser det som en mulighed for mit vedkommende, synes jeg aida-stellet er et ganske godt alternativ :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Luise

   Jeg kan sagtens forstå dig, og jeg havde det præcis på samme måde en gang. Men man bruger jo sine tallerkner rigtig meget, flere gange om dagen. Så det er vigtigt at man er glad for det. Ligesom med ens seng, der bruger man også meget tid :) For mig er det blevet lidt et mål at få stel nok til 12. (I starten var målet at have nok til mig og min kæreste, dvs 2 af hver, haha.) Lige nu har jeg til 6 (3 slags flade tallerkner og 2 slags dybe). Og det er primært gaver :)
   Jeg synes Aida stellet er ret fint. Det var faktisk det, som jeg ejede før RC. Købte pakker med fire tallerkner til 35 kr i Fakta. Og det står i kælderen klar til brug, hvis der kommer gæster. Har du købt Aida stellet eller?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg endte med at købe Aida stellet :-) Skal slet ikke kunne udelukke at jeg begynder at samle på RC på et tidspunkt, men så kan jeg jeg i det mindste også fedte det lidt ind hen ad vejen, uden at forskellen ser helt tosset ud :-D Lige nu er det bare skønt at have fået udskiftet det hele på én gang :-) Tak for input – det har helt sikket fået mig til at overveje at samle på et tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I M P O N E R E N D E ! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Luise

   Så lidt. Og god samling! Forresten, så er jeg bare på SU, så det er ikke fordi jeg er rig, haha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold fast det var et godt tip. Tusind tak Camilla Marie. Må vist en tur i Imerco:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Hej piger :-)

  I er simpelthen så gode til, at finde gode bud på alt muligt. Jeg arbejder i Illums Bolighus og synes jeg beskæftiger mig med et stort udvalg af alt muligt – men det er mig umuligt at finde et lækkert sengetæppe!! :-)
  Det skal ikke være HAYs, hverken megadot eller polygon eller nogen af de andre :-)
  Men det må rigtig gerne være lidt lækkert tykt i det.. Lige nu har jeg et hvidt fra IKEA som er aaaaalt for slasket og irriterende.
  Kan I mon hjælpe mig?? :-)
  Tak for en skøn blog.
  Mvh. Hannah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  hvor har du fundet det på tilbud henne? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan så fortælle dig, som isenkrammer – at ja, Aida har det billige stel, men det holder også derefter. Aidas porcelænmasse, er ikke “sigtet” igennem som RC’s – altså det er en “grov” masse, så derfor fremstår der tit fejl på Aidas tallerkner – fx sorte pletter midt på tallerknen osv. De går rigtig nemt i stykker / revner. Royal Copenhagens porcelænsmasse, holder til rigtigt meget – og udover det, så får du også brudgaranti på stellet, hvilket betyder, at hvis du ødelægger en tallerken får du en ny.
  Jeg har haft alverdens stel – og for 3 år siden, investerede jeg i Blå mega og har senere hen købt hvid Elements – og jeg har ikke smadret noget af det endnu – og jeg har altså stel til 12 personer. Jeg vasker op i hånden, så stellet bliver “stødt” meget, hvilket tit resultere i at stel går i stykker – dog har jeg ikke ødelagt RC endnu – det betyder meget. Jeg startede med at samle på stellet da jeg heller ikke havde ret mange penge. Men hvis du køber en tallerken ad gangen – så er det ikke så slemt. Og det er altså de færreste der køber flere ad gangen – så er det hvis der er tilbud eller hvis man er millinær. Jeg køber også kun “en” ting ad gangen. Rom blev jo heller ikke bygget på en dag, vel :) Så måske koster en tallerken “meget” – men du kan tit, hvis det var hvid riflet du ønsker at samle på, få 3 for 2’s pris. Eller 25% rabat. Og det holder – og udgår ikke :) Så du kan altid supplere op ;)

  Vh. Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie. Selvfølgelig er RC et meget bedre stel, for pris og kvalitet hænger naturligvis sammen :-) Indlægget er jo bare henvendt til de mere prisbevidste, som ønsker et glimrende altenativ til RC ;-) Og så vil jeg da hermed give en undskyldning til alle Royal Copenhagen fans der er blevet stødt af dette tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også fint – jeg mener bare at folk bør tænke over, at selvom det er dyrt, holder det også meget længere. Så hvis du skal skifte steldelene ud hele tiden, pga. de er billige og går i stykker, kan folk ligeså godt købe kvalitet fra starten af :)

   God dag.

   Venlig hilsen Sofie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Tusind tak for tippet! Skyndte mig ned i imerco og købte det, det er jo så fint til prisen!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Nu arbejder jeg i Bilka, er og ret sikker på at vi også har dem fra Aida der ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK.NU