SUNDAY ON A MONDAY

HAND SOAP AS INTERIOR DETAIL

 photo Dias1_zpsboegupow.jpg
Photo: Trendenser
1 / 2 / 3 / 4 / 5

Da jeg så billedet herover fik jeg pludselig lyst til at købe håndsæber i massevis! Kun fordi de er skide flotte. Fjollet, ik? Måske jeg vil nøjes med én og så mikse det med andre skønhedsprodukter i flot emballage – det vil i hvert fald pynte gevaldigt i mit badeværelse! :-)

Translation: I really need some pretty hand soaps. At least after I saw the picture above! Only because they are so so pretty. Silly, right? One hand soap is probably enough and then I can mix it with other beauty products in pretty packaging – it would definitely pretty up my bathroom! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

1 COMMENT

  • Har vurdert dette selv til vårt nye bad, men har en tendens til å måtte ha en såpedispenser som matcher alt annet! Hehe

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SUNDAY ON A MONDAY