HOW TO STYLE YOUR WINDOWSILL

SUNDAY ON A MONDAY

 photo bf5_zpsg1ha2fwf.jpg photo bd1_zps3qr3fxoh.jpg photo bd2_zpss6aqvqck.jpg

Der er vist ingen bloglæsere, der følger blogs på Bloggers Delight, som er i tvivl om, at de holdte 5-års fødselsdag i weekenden! Vi var selvfølgelig også med – og for at det ikke engang skal være løgn, så lukkede og slukkede vi også festen. Det er jo ikke sådan, når jyderne bliver sluppet fri i storbyen! ;-) I kan se alle billederne fra aftenen på deres facebook side lige her.

Vi kom først hjem i går aftes, så jeg har holdt søndag på en mandag; sovet længe, spist en god morgenmad, gjordt rent, nørdet serier og ikke skænket mit speciale én eneste tanke! Jeg har også knipset lidt billeder fra mit soveværelse og af den superfine halskæde, der lå på alles pladser til lørdagens festivas – et skønt, skønt minde fra en aften jeg aldrig vil glemme! :-)

Translation: It’s monday, but it feels like sunday. We celebrated Bloggers Delight’s 5th birthday this weekend – a night to remember, as they say (see all the photos from the fun party right here) and we came home late yesterday. Thus I chose to sleep as long as I could this morning, I ate a delicious breakfast, seen a lot of series and cleaned my apartment. I also snapped some pictures from my bedroom and the cute necklace, which we all got at the party, as a wonderful memory! :-)

Tatiana.

15 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE YOUR WINDOWSILL