DIY: PIPE LEG TABLE

MY SUNDAY

IMG_2333 IMG_2335

… sådan ser min søndag ud – eller i hvert fald det meste af den! Dagens træning er overstået, så nu skal jeg bare lade op til studiestart i morgen. Afslappende ser det ud, ik? Jeg har rykket dynen ud i sofaen og fundet min nye yndlings te frem, men har dog også planer om, at jeg skal bage knækbrød og sunde pandekager, så har jeg har lidt snacks til skolen – og når jaa.. måske jeg også skal lave lidt lektier. Så er jeg i gang! Hvad skal I bruge søndagen på? :-)

Translation: … so this is what my sunday looks like – or at least most of it! Todays training is done, so now I’m just getting ready for the study to begin tomorrow. It looks relaxing, right? I’ve placed my quilt in the couch and made my new favorite tea, but I’m also planning to bake some crisp bread and healthy pancakes, so I’ve some snacks for school – and… maybe I’m also going to study a bit! What are you doing today? :-)

Tatiana.

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: PIPE LEG TABLE