MULTIFUNCTIONAL ROOM

MONDAY CRAVINGS

 photo Dias1_zps207b429a.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Juhuuu, det bliver en god uge! I går bestilte jeg nemlig (endelig!) sofabordet og puden, begge fra HAY, som forhåbentlig kommer torsdag eller sådan noget. Jeg glæder mig så meget til at få nyt sofabord, og så bliver det skønt at få lidt pastel ind i hjemmet i form af puden. Magasin holderen er for cool, men er ikke sikker på, hvor jeg skulle have den henne, hvis det endelig var – og så synes jeg måske, at den er lige peberet nok, når man er på SU. Der er i hvert fald mange ting, som jeg har mere brug for end den! ;-) Lampen ville jeg virkelig gerne have inde i mit soveværelse. Tror det er den perfekte læselampe og så er den jo bare flot at se på. Den er desværre også bare lige til den dyre side. Øv! Kubusstagen i hvid står øverst på ønskelisten, når det kommer til lysestager. Det er overhovedet ikke fordi jeg mangler lysestager, men den er bare SÃ… flot og så er det jo en, som jeg ville have resten af mit liv! :-)

Translation: Yaiii, it’s going be a good week! Yesterday I (finally!) ordered the coffee table and the cushion, both from HAY, which hopefully arrives thursday or something like that. I can’t wait to get a new coffee table, and then it’s going to be great with a bit of pastel color in my home in the form of the cushion. The magazine holder is just cool, but I’m not sure where I would put it and then I think it’s a bit too expensive. I would love to have the lamp in my bedroom for reading, but unfortunately it’s expensive too. But despite the price I’m still considering buying it. The cube stake is one of my biggest wishes, when it comes to candlesticks. It’s so beautiful and I would probably have it the rest of my life! :-)

Tatiana.

14 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MULTIFUNCTIONAL ROOM