EBAY TIP: WOODEN HAND

KITCHEN CRAVINGS

 photo Dias1_zpsf6d37bb4.jpg

Termokande, viskestykke, salt og peberkværne, skærebræt, opvaskemiddel, muffinforme, stempel til kager, olivenolie, citruspresser & viskestykke

Her er et lille udpluk af hvad jeg drømmer om for tiden, til at forskønne mit køkken. Er ret vild med den klassiske termokande fra Stelton og “home made” stemplet til bagværk, så cool altså! Længe har jeg også været forelsket i salt og pebersættet fra menu, som bare taler til min indre æstetikker, da det er et sæt, som man rent faktisk har lyst til at have stående fremme. Og nåh ja så MÃ… jeg da bare lige have fingrene i den der flotte opvaskemiddel, så den ikke behøves at blive gemt væk :-)

Translation: This is what I have been dreaming about lately for my kitchen. Especially I like the classic Stelton coffee pitcher. I also love the “home made” stamp for cookies and the salt and pepper from menu, which you actually want to flash. Last but not least I am crazy about the dishwashing soap dispensor, so pretty that you won’t have to hide it away anymore :-)

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliatelinks / This post contains affiliate links

Photobucket

7 COMMENTS

 • Julie

  Vil bare lige indskyde, at lige netop den citronpresser er virkelig ikke særlig god. Den er vanvittig flot, men ikke særlig funktionel.
  Bare en heads up :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv. Det er bare så ærgerligt når design og funktion ikke går hånd i hånd, men for at være ærligt, så er det jo ikke fordi jeg mangler en citruspresser, men fordi den er pæn hehe :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh ja lækre ting, det er altid skønt med ønsker… Ellers var livet da en smule kedeligt ;-) har virkelig også MANGE ønsker til jul i år!

  God aften til dig

  ~ Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!

  Jeg ved ikke, om du har set, at jeg har svaret på din kommentar på min blog – og du er selvfølgelig velkommen til at bruge mit billede.

  Dejligt indlæg i øvrigt.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Jeg har salt og peberkværnene fra menu, og jeg er så glad for dem! De er både pæne og så funktionelle – håber du snart kan krydse dem af listen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: WOODEN HAND