MY LATEST CRUSH

MONDAY’S DREAMS


Dias1

 A-poster / vase / cushion / string pocket / salt – and pepper mill / bowl / glass terrarium

Her er lige et lille glimt af, hvad jeg ønsker mig fortiden. Jeg har på fornemmelsen, at jeg kommer til at hoppe med på den blå bølge. Er i hvert fald ret vild med det fine blå A fra playtype – og så vil en lækker pude eller et plaid i blå heller ikke være ringe. Derudover står string pocket i hvid meget højt på min ønskeliste. Hvis den en dag flytter ind hos mig, så skal den nok hænge ude i køkkenet, hvor jeg vil stille noget grønt i en fin vase, potteskjuler eller et flot glas terrarium, sammen med det fine salt – og peberkværn sæt fra Muuto – og meget gerne noget flot porcelæn fra Royal Copenhagen. Jaja, jeg har sagt, at jeg ikke ville begynde at samle på det, men…. måske jeg kommer til at tage de ord i mig igen! ;-) Hvad drømmer I om fortiden?

Translation: Here is a flash of my cravings these days. Some blue colors and a white string pocket, where I’ld put the salt and pepper mill from Muuto, some fine porcelain from Royal Copenhagen – and of course a lot of green. Maybe in a glass terrarium, which I wrote about yesterday! What are you dreaming about? :-)

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY LATEST CRUSH