INSTA LATELY #5

EBAY TIP: WOODEN HAND

 photo hand5_zpsa013d301.png
Hvis der er noget jeg virkelig kan bruge lang tid på, så er det at lede efter gode kup på Ebay.com. Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan finde af sjove ting derinde, og oftest til ingen penge! Mit seneste køb er denne træhånd, som jeg lige har fået ind af døren (pakkepost er altså også altid optur!). Den har kostet mig sølle 45 kroner, er den ikke fin? Den måler 18 cm og kan købes lige her. Jeg overvejer lidt at købe endu en i en større model, på enten 25 cm. (women) eller 30 cm. (men), som jeg har fundet hos denne sælger. Hvis I har andre gode Ebay-tips, er I meget velkomne til at dele dem i kommentarfeltet, det kan jo godt være lidt af en jungle at spotte de gode ting :-)

EDIT: Hvis I ikke har prøvet at handle på Ebay før, har Christina fra bloggen Passions For Fashion lavet en rigtig god begynder-guide her.

Translation: One of my favorite “webshops” is Ebay.com! There are so many cool things, it just take a little patience to find them. My latest Ebay purchase is this cool wooden hand from this seller (the price was only 8,04 dollars). I’m thinking about buying one in a bigger size from this seller as well. If you have some great Ebay tips, feel free to comment and share below :-)

Mette.

Photobucket

28 COMMENTS

 • Jeg har faktisk aldrig handlet på eBay… Og kan høre det godt kan blive til noget farligt noget;-) men det er altid fedt når man føler man har gjort et kup:-)
  Super fin og inspirationsrig blog du har! Ikke sidste gang jeg kigger forbi!
  God dag!

  ~ Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha. Det kan godt blive lidt farligt i længden ja, men heldigvis er priserne sjældent så høje. Tusind tak, kig endelig forbi igen! Også god dag til dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gerner Jensen

  Hejsa..
  Jeg har været inde på Ebay.com. Så får jeg en SMS fr amin bank hvor der står: den 18.11.2013 kl 10.33 er der foretaget et køb på 1,00 USD til PAYPAL på dit visa Debit. Hvis du ikke kender til købet kan du spærre dit kort på telefon nr…..
  – Er det normalt man får sådan en bested, jeg har ikke gennemført handlen til figuren.
  har du oplevet det??
  vh Maria Gerner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det har jeg aldrig oplevet – det lyder lidt underligt. Måske kan din bank fortælle dig, hvorfor du får sådan en sms?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Det er helt normalt at få sådan en sms, intet farligt ved den. :)
   Jeg har handlet hos eBay i mange år, og inden for det seneste år, så får jeg altid en sms på min telefin, hvis jeg betaler med paypal. Det kunne jo være, at det ikke havde været dig, som havde foretaget købet. Så det er bare sådan en sikkerheds besked. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tip, den er straks bestilt hjem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Gerner Jensen

  Okay. Min bank mand ville foreslå at kortet bliver spærret. Men ellers en rigtig flot hånd.. øv øv :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Har du brugt PAYPAL før? Der er noget med når du opretter et nyt kort på paypal, så trækker de 12,5 kr. på dit kort og skriver en kode, som du så skal indtaste på Paypal for at bevise kortet er dit. Kan det være det?

   Rigtig fed hånd btw, den skal jeg helt sikkert have :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Nejnej, PAYPAL er der ikke noget farligt ved. Eller det kan der jo være ved alle internetsider – men man skal vel bare tænke sig om ;-)
   Da jeg oprettede en bruger/profil derinde og tilkoblede min konto, fik jeg nogenlunde samme besked. Noget à la: “Der d. den-og-den-dag blevet foretaget et beløb på x antal kroner på dit mastercard. Hvis købet ikke er noget du kender til, bedes du ringe til nr. …. og spærre kortet.”
   Dette er noget der i øvrigt sker nu hver gang jeg benytter mig af internethandel, for bare lige at give et heads up fra bankens side af, for det ku jo godt være, at det ikke var dig, der benyttede dig af handel på denne side. Men så længe det er dig, er der ingen grund til bekymring :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt vi har så hjælpsomme læsere! :-) Det er vist bare mig, der ikke har sådan en smart sms-aftale med min bank. Men jeg giver jer ret, Paypal er der bestemt ingen fare ved at benytte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ej hvor er den fin! Tak for tip! Ligner fuldstændig de populærer fra HAY :-)
  Har du ikke problemer med at de bliver taget i tolden, når du bestiller helt fra USA?

  Knus fra Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hejsa. Der er så mange fine ting på ebay ja, og tit super billige! Jeg har aldrig handlet der før, og ved ikke helt med porto osv. Hvordan finder man ud af det? Hvor meget man skal betale i porto? Synes det er lidt besværligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • På træhænderne her er der fri fragt :-) men tjek Christinas guide som jeg linker til i indlægget, der får du svar på det meste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Super fin hånd!
  Har du/I måske mod på at lave eBay indlæg, altså med de lækre ting i finder til boligen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt sikkert – men det er desværre ikke så tit, at det lige er boligting jeg finder derinde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fedt! Hvor lang tids levering var der på din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg ville lige dele dette tip med jer, som jeg så på HOMESiCK (min absolut favoritblog). Der er nok mange af jer, der kender til den over-hypede HAY smykkehånd, og jeg synes da også selv den er fed. Hvis man ikke helt har lyst til at bruge helt så mange penge som HAY koster, så synes jeg man skal kigge forbi HOMESiCKs indlæg her […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er farligt at have en PayPal konto derinde! Nu røg den jo vupti ned i kurven og afsted med posten på under 3 minutter, fordi jeg spontant tænkte – den må jeg da ha’ :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg ved så meget hvad du mener – det er ALT for nemt med Paypal, man skal jo ikke engang finde dankortet frem ;-) Men er sikker på, at du nok skal blive glad for hånden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Super fint tip.
  Hvor “høj” er den? Den ligner rimelig meget hvad jeg ville kalde en damehånd – men jeg går ud fra at den er mindre end 25 cm i højden, da du overvejer at købe sådan én også?
  På forhånd tak.
  Vh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Christensen

  Pud de damer!
  I gør mig fattige :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fundet nogle favoritter frem, nogle mere praktisk end andre. Træhånden så jeg første gang hos HOMESICK pigerne, og synes simpelthen at den er så fin. Ret billig, hva? Kalenderen tænker jeg er meget praktisk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #5