PRETTY RUGS - AND HOW TO GET 40% OFF

COLORFUL CRAVINGS

color

RUG / PEACH PILLOW / PATTERNED PILLOW / HANDCUT POSTER / CANDLE STICKS / VASE

Jeg bliver gladere og gladere for at indrette med farver, selvom det, lad os bare være ærlige, ikke er farver der har domineret mest herinde i bloggens levetid. Jeg ved ikke, om det har noget med sæsonen at gøre. Jeg tror det umiddelbart ikke. Det er nok bare en stiludvikling, hvor farverne lige så stille flytter ind hos mig :-) De skal ikke overtage, men bare være der som elementer. Det kunne være et tæppe, en pude, en plakat eller vasen herover, der jo allerede er flyttet ind, som I kunne se i indlægget lige her.

Translation: Even thought our blog has never been dominated by colors, I’ve finally learned to like them and also feeling comfortable using them in my home decoration as small elements. For example a rug, a pillow, a poster or a vase like the one above that has already moved in.

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains ad links

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PRETTY RUGS - AND HOW TO GET 40% OFF