VISITING: TRINE FROM TRINE'S WARDROBE

BEAUTIFUL BUDGET: SUMMER EDITION

HOMESICK BLOG

1: FØR 149 DKK, NU 104,3 DKK / 2: 79,95 DKK / 3: 129 DKK / 4: 49 DKK / 5: 49,95 DKK / 6: 299 DKK / 7: 199 DKK

Vejret er ikke just forårsagtigt, men der passer mig egentlig udemærket midt i specialeskrivningen. Det gør da processen lidt mindre træls! Dog må jeg indrømme, at jeg inderst inde craver sol dagen lang, palmer og sand mellem tæerne. Min længsel efter sommer afspejler sig i dagens indlæg, hvor jeg har fundet 7 humørbomber til budgetvenlige priser! Har I i øvrigt lagt mærke til, at formen af en ananas er blevet trendy i indretningen? Jeg er altså ret vild med det. Se bare stearinlyset i porcelænskrukken herover, det er simpelthen så fint og dekorativt! :-)

Translation: The calendar says spring here in Denmark, but the weather doesn’t agree. It kind of suits me well, as I’m writing my thesis. However I must admit that I’m craving sunshine all day, palms and sand between my toes. My longing for summer is obvious in this post, where I have found 7 budget-friendly prices that reminds me of summer! Have you noticed that the shape of a pineapple has become trendy in the decor? I totally dig it, especially the candlelight you see above. It’s so decorative in the porcelain pot shaped like a pineapple! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains ad links

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: TRINE FROM TRINE'S WARDROBE