NEW IN: CHEAP GLASS BELL

BEAUTIFUL (WHITE) BUDGET #7

 photo Dias1_zpsxiynwzgi.jpgSpisebord, Marmorfad, Lys, Lampe, Lampe, Stol, Sengetøj, Sofabord, Flaske

Jeg synes faktisk det er lykkes mig at finde rigtig mange gode og billige godter i denne omgang. Det kræver lidt tid og tålmodighed, men har man det, så gemmer der sig altså mange rigtig fine budgetfund derude, som, vel at mærke, ikke stråler af budget. Tag f.eks. lampen fra IKEA til bare 149 kr., som jeg synes jeg virkelig er fin, og som jeg faktisk overvejer at købe, bare i “klemmeversionen”, til min hylde i køkkenet. Hvis I har fået lyst til at købe hele molevitten, er prisen for alle herlighederne på collagen kun 1.672 kr. – det må da siges at være en helt fin pris :-)

Translation: I found some really cool stuff on budget. Click the links to see, if shipping is available to your country.

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

3 COMMENTS

  • Mette

    Hej :)
    har i ikke nogle gode bud på lækkert sengetøj til dobbeldyner??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er godt nok nogle fine ting du har fundet. Ikea bordet har jeg haft i takken større som spisebord(den størrelse forhandles ikke mere), jeg havde dog købt en osb-plade som bordplade i stedet, da man kan købe stellet og bordpladen uafhængigt af hinanden. Har ikke billede liggende på min instagram marie.3.tv, hvis man vil se hvordan det ser ud :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: CHEAP GLASS BELL