CRUSH: NORDSTJERNE

BEAUTIFUL BUDGET #4

 photo Dias1_zpsf9647eae.jpg

watch / pendant / bed linen / pot / candle holder / desk / lounge chair

Har været på jagt efter flotte ting på budget, og det endte egentlig okay. Nogle vil nok mene, at lænestolen ikke er så billig igen, men alt er jo relativt – og har I lige set priserne på flotte stole? Man kan hurtig komme af med sin SU i hvert fald. Jeg er stadig ikke kommet over kobberdillen, som man vidst snart ikke kan kalde en dille mere, og er ret vild med den potteskjuler fra H&M. De gør det bare evigt godt! Håber også, at der er noget I kan lide? :-)

Translation: I’ve been searching for some beautiful budget – and I actually think it went out okay. Some of you might think the lounge chair is not that cheap, but everything is relative – and have you seen the prices? Well, it’s definitely not easy to find something under 3-4000 DKK. I still like copper – and I really like the pot from H&M. They’re just doing it every single time! Hope there’s something you like? :-)

Tatiana.

3 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CRUSH: NORDSTJERNE