THE BIG OUTDOOR FURNISH GUIDE

VISITING: TRINE FROM TRINE’S WARDROBE

En af de bloggere, som har været en del af den danske bloggerscene siden dens spæde start, er Trine, der blogger på Trine’s Wardrobe. Trine er udover at være en virkelig dygtig blogger også en sej og succesfuld karrierekvinde – og så bor hun tilmed fantastisk smukt! Alt det kan I læse mere om i vores lille interview med hende nedenfor, hvor vi samtidig får lov til at tage et kig indenfor i Trine og hendes kærestes enormt stilfulde og meget personlige Nørrebro-lejlighed. Lejligheden er i øvrigt netop blevet sat til salg – skulle det have interesse, kan I finde mere information om den her.

via HOMESICK.nuPræsenter dig selv kort.
Mit navn er Trine Kjær og til daglig driver jeg Trine’s Wardrobe Care der sælges i Sephora og Matas. Derudover er jeg stylist og blogger på trineswardrobe.com. Sammen med min kæreste købte jeg for et par år siden en stor lejlighed på små 170 km2 på Nørrebro tæt på søerne, som vi har gennemrenoveret.

via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuHvordan vil du beskrive din boligstil?
Jeg tror den er meget som min tøjstil. Jeg elsker detaljer, farver og humor. I Danmark har vi den smukkeste møbeldesignarv, som jeg værdsætter rigtig meget, men et hjem kun fyldt med designermøbler er for mig totalt upersonligt – præcis som et outfit kun bestående af franske high end designere. Jeg elsker at mikse gammelt og nyt, design med no brands og så har jeg en svaghed for velour og lyserød.

via HOMESICK.nuHvilken ting er du særligt glad for i dit hjem? 
Pt. er jeg allergladest for min nye store muldvarpe brune (ikke grå) velour sofa. Den er kæmpe og så sej. Det betyder at vi lige nu har 3 sofaer i stuen. Den grå skal vi derfor af med. Derudover elsker jeg min pink sofa som min kæreste købte til mig på Lauritz og så elsker jeg diamant bordet fra FOS som jeg forærede mig selv efter et stort job.

via HOMESICK.nuvia HOMESICK.nuHvor finder du inspiration til boligindretning?
Jeg besøger ofte The Apartment som for mig er det ultimative smukkeste hjem, fordi Tina Seidenfaden Busck (ejeren) formår at mikse så mange stilarter og interiør fra forskellige dele af verdenen. Udover det er jeg en kæmpe fan af alt hvad der er italiensk og alt hvad Dimore Studio laver er vildt inspirerende. Pinterest, gamle magasiner og rejser giver mig også altid masser af inspiration. Især at rejse rundt på forskellige hoteller.

via HOMESICK.nuHvad er dit seneste køb til hjemmet?
Normalt køber vi faktisk rimelig mange ting til hjemmet, da jeg er totalt afhængig af at shoppe på auktionssider, men nu vil vi flytte og har derfor aftalt at trykke stop indtil vi ved hvor vi skal hen, så det nyeste vi har købt er en væglampe for nogle måneder siden, men som først kommer op i vores næste hjem.

via HOMESICK.nu

via HOMESICK.nuHvem er din yndlingsdesigner?
Thomas Fos fordi han mikser kunst og design på smukkeste vis. Jeg er vild med alt hvad han laver, og lige nu står en af hans smukke gulvlamper allerøverst på min ønskeseddel.

via HOMESICK.nuHvad er dit drømmekøb til din bolig?
Lige nu drømmer jeg om at investere i noget kunst, og det bliver sikkert fra Etage Projects, der er mit yndlings galleri i København.

via HOMESICK.nuHvordan kommer jeres fremtidige bolig til at skille sig ud fra jeres nuværende?
Den kommer til at være ret anderledes, for vi vil gerne flytte i hus og have en have, hvilket er en stor kontrast til vores Københavner lejlighed med altan, men vi skal helt klart have noget med flotte gulve og ligeså højt til loftet, da det er alfa omega for os begge.

via HOMESICK.nu

Tusind tak til Trine for at lade os komme med indenfor i sit meget inspirerende og misundelsesværdige hjem. Vi glæder os allerede til at følge med, når den står på nye bolig-eventyr! Hvis I vil se mere til Trine, kan I følge hende på hendes blog lige her og på instagram under @trineswardrobe :-)

 

 

2 COMMENTS

 • Louise

  Den veloursofa, kan man finde ud af, hvor den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Så skal du næsten skrive til Trine og høre hende ad. Vi ved det desværre ikke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE BIG OUTDOOR FURNISH GUIDE