THAT BLUE DOOR

THE BIG OUTDOOR FURNISH GUIDE

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 21.13.01

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

På en altan er der sparsomt med plads, og derfor handler det om at tænke praktisk, uden det bliver kedeligt. Vælg stole, der kan stables og et lille klapbord, der let kan foldes sammen. Ved at vælge et firkantet bord, får du lidt mere bordplads, end ved et rundt et af slagsen og den lyse farve på bordet herover gør, at det samlede udtryk ikke bliver så tungt. Derudover er det en god idé at udnytte “højden”, hvilket vil spare dig for gulvplads. Placér derfor en smal reol i siden af altanen. Den er praktisk til dine krydderurter, opbevaring af minigrill og en plastkasse til opbevaring af dine puder – for puder skal der til, for at opnå den rette altanstemning. For at spare endnu mere gulvplads bør du købe en altanparasol, du kan montere på altanens gelænder eller på bordkanten. Glem ikke et lille hyggelys og en lyskæde, som gør din altan til den hyggeligste oase på de varme sommeraftener. I indlægget her tipper vi om, hvordan du på en simpel måde kan lave din egen lyskæde med bordtennisbolde.

Skærmbillede 2016-04-23 kl. 08.53.39

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Er du heldig at have en terrasse, siger det næsten sig selv, at et stort bord med plads til gæster er en nødvendighed. Personligt har jeg i flere år været ret vild med betonbordet herover fra ILVA som er solidt og ikke kræver den store vedligholdelse. Når det kommer til havestole, så synes jeg virkelig, det er en udfordring at finde nogle elegante af slagsen, for mange er ret klodsede at se på. House Doctor har dog et ret fint bud på en sådan havestol, og ellers er der selvfølgelig også Tolix stolen med armlæn, som er en sand klassiker, og som tilfører terrassen en særlig sydlandsk stemning – hvem siger, at man ikke også kan mikse og matche sine havestole? :-) I stedet for en parasol, kan du med fordel installere et lyst solsejl, som giver terrassen en hyggelig huleagtig atmosfære, og så er det desuden også en meget billigere løsning – sejlet herover koster kun 119 kr! Igen, må du ikke glemme en lyskæde langs udhænget eller små lysende lamper langs plænekanten, som sætter prikken over i’et på lune aftener. Senere på aftenen kan det dog blive lidt køligt, og her er en terrassevarmer din redning – du behøver ikke at investere i en stor og klodset en af slagsen, men anskaf dig i stedet en lille bordudgave som den på kollagen.

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 21.17.51

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Hvis du går med tanken om at skabe et hyggeligt loungeområde, så hold dig ikke tilbage med blomster og planter. Det fine mintfarvede espalier fra Ferm Living er alletiders til at gro slyngplanter op ad. Sofaen herover er prismæssigt måske lidt i den høje ende, men jeg synes simpelthen, at den er så fin og let i sit udtryk og med et par puder og et lammeskind, så bliver det ikke bedre. Ønsker du en mere budgetvenlig en af slagsen, så er pallesofaer altså stadig en rigtig god og billig idé. Se hvordan, du bygger din egen lige her.  Bambusmøbler har sin renæssance for tiden og sniger sig ligeså stille tilbage i de danske hjem, og jeg er vild med det! Jeg synes, de har et ret casual og varmt udtryk, som jeg virkelig godt kan lide, og så er stolen herover en gyngende en af slagsen – whats not to like? ;-) Et loungeområde ligger op til hygge, og den er altså godt hjulpet på vej med et lille ildsted at varme sig på og måske endda grille et par skumfiduser over?

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 21.13.50

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Jeg tror vi allesammen engang imellem drømmer om en hyggekrog, hvor man bare kan være sig selv for en stund, så hvorfor ikke realisere det, hvis du altså har mulighed for det? Jeg har været en tur på eBay og erfaret mig, at en hængekøje altså ikke behøver at koste flere tusinde kroner. Den her over koster kun 370 kroner, og er helt ideel til at hænge i et træ eller i en bjælke i udhænget. Hyggekrogen handler om hygge (surprice) og ren afslapning, så her kommer du langt med en tynd sommerplaid, en blød pude og en god bog. Selvfølgelig skal der også blomster til at sætte den rette stemning, og nu hvor du allerede er ved at hænge ting op, kan du ligeså godt fortsætte ad den tangent ved at montere et planteophæng og et hyggeligt bambus vindspil. Personligt er jeg lidt splittet, hvad angår vindspil, for jeg synes dem i metal kan være noget så irriterende at høre på, men jeg forestiller mig, at dette luftspil i bambus giver en mere hul klang som er afstressende. Den lille firkantede sag under hængekøjen er forresten en højtaler med lys i, som en nem at transportere udenfor, og som også er helt ideel til terrassen eller loungeområdet, da den altså, udover at spille musik, fungerer som lampe.

Skærmbillede 2016-04-22 kl. 21.18.45

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Solsenge er selvfølgelig super lækre, men de fylder ofte en hel del og er svære at opbevare. Personligt elsker jeg blot at smide mig på et tæppe på plænen, men ønsker du alligevel lidt mere komfort end det, kan du med fordel anskaffe dig et par sammenklappelige solstole. Udover, at de er super cute at se på, så er de også enormt praktiske, og du kan nemt tage dem med til stranden eller andre steder. Din solbadningsoplevelse bliver endnu mere komfortabel med et rullende sidebord, hvor du kan opbevare din solcreme og magasiner samt stille din kolde smoothie eller drink på. Jeg faldt over de her søde marmeladeagtige glas med låg og sugerør på Room21, og de er jo bare helt perfekte til terassen, så der ikke sniger sig insekter i din forfriskning. Hvis det bliver for varmt, så er det skønt med en skyller, men hvis du heller ikke er så heldig at have en pool i baghaven, så kan en havebruser altså også noget. Den på kollagen stikker du blot i græsplænen og tilslutter haveslangen, nemmere bliver det ikke. Den alt for søde stribede parasol, der har lidt badehotelsstemning over sig, er fra House Doctor og ligger faktisk i et ret fornuftigt prisleje i forhold til så mange andre parasoller :-)

For an english version, click right here!

Camilla Marie

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains add links

6 COMMENTS

 • Årh, tak for link-love, søde piger – og for endnu et fint indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det var så lidt, søde Nana – din pallesofa er jo en sand klassiker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er den hvide loungesofa fra? Synes ikke linket er korrekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Katrine – Det var mærkeligt. Den omdirigerer stadig til den der mystiske hjemmeside, når jeg prøver at sætte linket ind, så har lige sat IT på sagen. Men den er fra designdelicatessen.dk – kig under havemøbler :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Tak for det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Hvis I gerne vil have mere inspiration til indretning af uderummet, hvad end det er altanen, haven eller terrassen, så se Camilla Maries store indretningsguide til de forskellige uderum lige her! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THAT BLUE DOOR