RABATKODE: SPAR 15% PÅ ALT HOS MOODINGS

VISITING: JULIE VESTER

Mandag igen. En ny uge. Men det er slet ikke så slemt, for vi byder jer nemlig indenfor i et smukt, smukt hjem. Vi har længe fulgt Julie Vesters æstetiske univers på diverse sociale medier, og vi har set frem til at dele vores begejstring med jer, for hun har altså stil. Lær hende bedre at kende herunder! :-)

 photo julie1_zps8nkdxcqc.jpg

Hvem er du og hvor bor du?
Jeg hedder Julie, er 23 år, og bor i Valby sammen med min kæreste i en skøn 2-værelses lejlighed på 63 kvm. Den består af en lille gang, badeværelse, køkken, en dejlig rummelig stue med fransk altan og soveværelse med udgang til sydvendt altan. Til dagligt læser jeg en AP degree i Marketing Management og er pt., ved siden af mit studie, PR praktikant hos Designers Remix. Jeg er i mit rette element når jeg får lov til at udtrykke mig kreativt, og beskæftige mig med design, som er en af mine store passioner.

Hvordan synes du dit hjem afspejler dig som person?
Min bolig afspejler sig i min person ved at have et meget minimalistisk udtryk. Rolige og jordnære farver, naturlige materialer og uden for meget ’visuelt støj’. Jeg trives bedst i lyse og rolige omgivelser, hvilket mit hjem også bærer præg af. Planter og blomster er en fast del af indretningen, da jeg synes det skaber liv og giver et godt indeklima.

 photo julie3_zps5kaqgsxh.jpg photo julie4_zpsdvxkqavc.jpg

Hvor finder du inspiration til boligindretning?
Min inspiration til boligindretning kan opstå alle steder. Det kan være en silhuet, materiale eller farver jeg ser, som kan inspirere mig. Meget af min inspiration kommer også fra diverse magasiner som fx RUM og ELLE decoration. En tur til nogle af de skønne interiør butikker vi har i København, er bestemt også inspirerende. Instagram er dog min største inspirationskilde.

Hvilken ting er du særligt glad for i dit hjem? 
Jeg er særligt glad for min sorte stol ’dråben’ fra Arne Jacobsen, som min kæreste og jeg har fået i gave. Den pynter i ethvert hjem, og så sidder man utrolig godt i den. En anden ting jeg også er meget glad for, er det massive marmor sofabord, jeg har fundet til 350 kr. på den blå avis (ja, det var lidt af et kup). De loppefund jeg har gjort mig gennem tiden løb, er også nogle jeg er rigtig glade for.

 photo julie2_zpsbpcc3mn7.jpg

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?
Mit seneste boligkøb er det runde spisebord ’Copenhague’ i grå med egetræsben fra HAY. Jeg glæder mig meget til at få det hjem indenfor den næste uges tid.

Hvem er din yndlingsdesigner?
Jeg kan typisk godt lide klassisk dansk design. Men hvis vi bevæger hen mod de mere moderne interiør designere er &Tradition min favorit pt.

 photo julie6_zpseyofpf4q.jpg

Hvad er dit drømmekøb til din bolig?
Jeg har længe sukket efter en vintage Eames lounge stol i glasfiber. Den må meget gerne være i en beige eller grålig nuance.

Har du et godt tip, som du gerne vil dele med HOMESICK’s læsere? 
Mit bedste tip til HOMESICK’s læserne må nok være: Brug DBA og Lauritz noget mere, og snyd ikke dig selv for de mange loppemarkeder hen over sommeren. Der er masser af flotte og finurlige ting at finde, som også skaber personlighed til dit hjem.

 photo julie8_zpsxk9xbvay.jpg

Vi siger tusind tak til Julie for at lade os få et kig indenfor i hendes skønne lejlighed. Hvis I vil se mere til Julie, kan I besøge hendes blog her eller følge hende på Instagram under @imaginarysilhouettes, hvor hun deler endnu flere billeder af hendes visuelle univers.

Translation: Today we have been so lucky to get a peek into the inspiring home of Julie Vester. We have asked her a few questions about her beautiful apartment, just click here to read the translation. If you want to see more from Julie, you can visit her blog here or follow her visual universe on Instagram: @imaginarysilhouettes

6 COMMENTS

 • Åh en lækker sofa.. Måske jeg spørger dumt, men hvor er den fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lækker lejlighed! Hvor er den fine lysegrå sofa mon fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Vi kan se, at du har fået svar på instagram ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor er den fine guld garderobestang fra? Så fin indretning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Sofaen er rigtig fin :) hvad hedder stoffet den er betrukket med?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RABATKODE: SPAR 15% PÅ ALT HOS MOODINGS