JULEGAVEIDÈER TIL UNDER 200 KRONER

MY CHRISTMAS GIFT WRAPPING

 photo 4_zpsdxvulaec.jpg photo 2_zpsrhr9atwe.jpg

Hvordan går det med jeres julegaveindkøb? :-) Jeg fik købt de sidste gaver i går og har så brugt formiddagen på at pakke dem ind. Sidste års indpakning var rimelig farverig og sprudlende af gavepapir fra Froh & Frau, som I kan se her. I år valgte jeg to simple udtryk, hvor halvdelen af pakkerne består af hvidt gavepapir og bånd i bordeaux og den anden halvdel af brunt gavepapir og naturbånd. Alle pakkerne er pyntet med tørrede eucalyptus- eller grangrene samt fine til-og-fra kort fra Designfund. Til-og-fra kortene er faktisk nogle man får gratis med, hvis man køber ind til julen gennem designfund. De 12 kunstneriske motiver er de somme som på Designfunds Kunstkalender 2016. Se den her! Hvordan ser jeres pakker ud i år? :-)

Translation: Have you bought all your Christmas gifts yet? :-) I just bought the last one yesterday and spent this morning to wrap it up. Last year’s wrapping were colorful, as you can see here. This year, I chose a more simple expression – half of it is of white wrapping paper and gift ribbon in burgundy and the other half of brown wrapping paper and natural string. All the gifts are decorated with branches of dried eucalyptus or fir. How does your Christmas wrapping looks like? :-)

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEGAVEIDÈER TIL UNDER 200 KRONER