LIGHTNING CHRISTMAS STARS

PRETTY GIFT WRAPPING

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Source: Pinterest

Er der noget bedre, end når man modtager en gave, der er pakket fint ind? Det synes jeg ikke! Jeg bliver så glad, når jeg kan se, at der er blevet gjort noget ud af indpakningen – så er det næsten (og kun næsten) lige meget hvad pakken indeholder. Derfor synes jeg selfølgelig også bedst om at give gaver væk, som er pakket flot ind. Jeg er faktisk en af de typer, der kan finde på at gå hjem og pakke gaverne ind fra ny, hvis jeg ikke synes om det ekspedienten i butikken fik smækket sammen. Synes især det ser fint ud på de billeder, hvor der er brugt Dymo lables, og der hvor båndet er erstattet med masking tape – det må jeg prøve af, når jeg engang får købt nogle julegaver!

Går I også op i indpakningen, eller har I mere fornuftige ting at bruge jeres tid på? ;-)

Mette.

 

Photobucket

11 COMMENTS

 • Christina Laybourn

  Hej – jeg er vild med jeres evige inspiration. Når det er sagt, så har jeg en forespørgsel. Det brune “karton-agtige” papir der er brugt til indpakning af gaverne, er det kraftpapir (correct me if I’m wrong) og i såfald, hvor kan man købe dette? Jeg vil så gerne pakke mine gaver ind i sådan noget papir.

  Hilsen Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina. Tak for de søde ord, dejligt at du synes om bloggen :-)
   Tror du har ret i, at det er kraftpapir, der er anvendt på billederne. Jeg har selv købt noget, der ligner det meget i Føtex – det stod sammen med det andet gavepapir, og kostede ikke særlig meget. Det er en smule skinnende, men vender man den anden side udad, har det den der matte brune farve med de svage striber :-) Håber du finder det, så du kan få pakket nogle flotte gaver ind! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er der nogle seje nogle :)
  Tror lige jeg må vise det til kæresten, er ved at være træt af at han altid pakker ind i avis-papir :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er nemlig ret seje :-D Haha, hvor sjovt! Ja der må han da kunne være bare lidt mere kreativ ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  Sidste år havde jeg masser af tid op til jul, og fik brugt laaang tid på kreativ gaveindpakning. Folk lagde mærke til det, og blev faktisk mere glad for at give en flot indpakket gave. I år er tiden knap og er ret træt af at indpakningen nok ikke ekstravagant i år. Men elsker jeres inspiration. Sær den øverste til højre med hovederne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine BB

  Forresten så plejer jeg selv at få indpakningsinspiration fra nedenstående blog. Under deres DIY, øverst i midten, er der de fineste udprintningsark med gavelabels.. :-)
  http://www.minimegadesign.dk/category/blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Det bedste er nemlig bare, når folk bemærker det – og sætter pris på det. Så er det bare endnu sjovere at give gaver :-) Dejligt at du synes om inspirationen, synes også hovederne er ret sjove (og lidt skumle, haha!) :-D
   – Og tak mange for tippet, hun er jo virkelig kreativ. Smart idé med sådan et ark!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine johansen

  Jeg er virkelig vild med den inspiration! :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der noget som helst, der er mere fornuftigt end indpakning :D?! Hvor er det bare nogle fede billeder du har samlet sammen her – shit altså, jeg er jo nødt til at finde flere mennesker at give gaver :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg kan ikke se hvad det skulle være?? ;-) Tak, er glad for at du synes om dem. Ja, eller også må du bare give den gas med at pakke gaver ind til pakkespil – der har jeg i hvert fald fået styret min indpakningstrang, nu når jeg ikke har købt en eneste julegave endnu :b

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIGHTNING CHRISTMAS STARS