THAT PRETTY CHRISTMAS TABLE

CHRISTMAS WRAPPING

PhotobucketPhotobucket

Så har jeg fået købt de fleste julegaver og pakket lidt af dem fint ind (indtil jeg løb tør for papir, øv). De af jer der så mit tidligere indlæg om gaveindpakning (her) kan nok godt lure, at jeg har hentet lidt inspiration derfra. Blev lige nødt til at afprøve maskingtape-guirlanderne, synes de er ret sjove :-) Og så synes jeg at dymolabels fungerer genialt som til-og-fra mærker; det er nemt og pænt! Billederne blev desværre lidt tarvelige i farverne, mit kamera fungerer bare ikke optimalt når solen er gået ned, men det må i lige bære over med ;-)

Mette.

Photobucket

6 COMMENTS

 • Camilla

  Det ser vildt fint ud.
  Hvor har du købt, papir, bånd og de farvede trekanter henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih tak :-) Papiret er fra Føtex, klistermærkerne (de farvede trekanter) er fra Søstrene Grene og snoren havde jeg liggende.. Tror det er noget jeg engang har købt i en hobby-butik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SUper lækker indpakning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det ser så fint ud! Hvordan har du lavet dymolabelsene? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THAT PRETTY CHRISTMAS TABLE