TIP: SPAR 20% PÅ LAMMESKIND OG MEGET MERE..

WRAP THAT GIFT!

 photo wrap_zpsf467b97b.jpg photo wrap2_zpsbce7675c.jpg

Source: Decor8, Blanco Vintage, Helena and Ali, Parolan Asema

I får lige lidt blandet inspiration til fine måder at pakke julegaverne ind på, og i den sammenhæng kan jeg jo passende spørge: pakker I selv julegaverne ind, eller er det noget, I lader de kære butiksekspedienter om at gøre? Jeg har selv et studiejob, hvor jeg står i butik, og jeg har derfor allerede pakket enooooormt mange gaver ind i løbet af de sidste par uger – og det er måske i virkeligheden grunden til, at jeg stadig har en hel masse poser stående herhjemme med gaver, der mangler indpakning? Det sjove går lidt af det, når man ikke har tid til at gøre sig umage og bare skal skynde sig videre til næste kunde. Men jeg vil alligevel gerne selv pakke mine gaver ind, og herhjemme har jeg jo heldigvis god tid til at fifle med det – så jeg må nok hellere snart få startet, der er trods alt under en uge til jul! Og så er det da en faktisk en glimrende overspringshandling fra eksamensopgaven, nu når jeg tænker over det. I år kommer “mine” julegaver nok til at minde lidt om gaven øverst til højre, med et vedhæng af white clay (dog skal der stå “god jul” i stedet for “thank you”) og så bare pakket ind i brunt kraftpapir i stedet. Hvordan ser jeres julegaver ud? :-) Hvis I vil se mere indpakning, kan I finde mine indlæg fra sidste jul her og her.

Translation: I just wanted to share these pictures of some very pretty gift wrapping – maybe they could inspire you on how to pimp your own christmas presents this year? If you want to see some more inspiration, you can find my posts from last year here and here.

Mette.

Photobucket

11 COMMENTS

 • Mine bliver bare pakket ind i de butikker, hvor jeg køber dem.. Så ikke så spændende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint altså :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ryger også selv på den – elsker at gøre noget ud af indpakningen..! :) Fandt det fedeste bronzefarvede gavepapir i Søstrene Grene, så tænker det bliver det + nogen forskellige silkebånd mine julegaver skal pakkes ind i i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at pakke gaver ind. Er dog lidt træt af at jeg allerede har pakket alle mine ind, da jeg er blevet ret vild med ideen om dymo labels til til/fra kort.. Det må blive næste år :-)
  Har lavet et indlæg her hvor jeg også har lavet hjemmelavede til/fra kort ligesom på øverste billede: http://ditte.bloggersdelight.dk/2013/12/julestemning/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for the Ideas!
  I would love to repost it on my Blog?!

  http://www.robynbyn.de/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thanks. You’re welcome repost it, just remeber that the pictures don’t belong to me :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine er også pakket ind i brunt papir og så er båndet lidt forskelligt stofbånd fra søstrene grene og mørkerødt garn – og så med manilla-til-og-fra-kort og ‘god jul’ med de der små hyggelige stempler fra Tiger :).. De er blevet ret hyggelige, hvis jeg selv skal sige det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awesome ideas and suggestions! I do love your pretty ideas and I love all of the ideas for crafts!وووو

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg pakker selv mine gaver ind af to årsager: 1. gider ikke vente på det i butikken, 2. jeg synes det er sjovere hvis ikke folk ved hvor gaven er købt blot ved at kigge på papiret.
  I år har jeg gjort meget mere ud af min indpakning og jeg glæder mig som aldrig før at dele dem ud, ikke mindst for at se reaktionen på det jeg har købt, men også fordi de er så pænt pakket ind :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Super sejt med dymo på indpakningen!! Har set på et af jeres andre indlæg at I selv bruger dymo junior som kan købes i Bilka. Men hvad for noget tape bruger i så? Har fundet en hjemmesidde hvor jeg kan købe det, men det er lidt svært at finde ud af hvilket tape man skal vælge hvis man ønsker sort baggrund med hvid skrift. Har fundet det her: http://global.dymo.com/daDK/BuyNow/Junior.html

  Håber på i kan hjælpe :-)
  På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal bare vælge det sorte tape af dem du linker til, skriften bliver hvid og “3D-agtig” når du bruger dymo junior, fordi den præger bogstaverne ind i tapen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SPAR 20% PÅ LAMMESKIND OG MEGET MERE..