34 LOVELY SQUAREMETERS

JULEGAVEIDÈER TIL UNDER 200 KRONER

 photo Skaeligrmbillede 2015-12-17 kl. 17.16.58_zps8rcxqgqi.png
1. Plakat / 2. Duftlys / 3. Ringe her og her / 4. Uldtørklæde / 5. Messingfatning / 6. Pudebetræk
7. Power Bank / 8. Potteskjuler / 9. Emilys bog / 10. Tallerken / 11. Håndsæbe / 12. Vase

Så er det efterhånden ved at være sidste chance, hvis man skal nå at klikke de sidste julegaver hjem. Er I ved at være der? Jeg er sådan nogelunde med, men jeg mangler stadig liige de sidste. Jeg har faktisk købt virkelig mange julegaver online i år, og hold op hvor det altså bare nemt. Klik-klik-klik og så er den klaret. Jeg har dog lige fundet lidt last minute inspiration, hvis I står og mangler en lille veninde-gave eller måske en fin værtindegave til de mange julefrokoster, nytårsfesten osv., hvor værterne som oftest har gjort sig ekstra umage for at sætte rammerne til en god fest. Alle sagerne ovenfor koster under 200 kroner stykket, og jeg synes faktisk, det er lykkedes mig at finde nogle virkelig gode ting. En del af sagerne har jeg allerede selv, som f.eks. stearinlyset, der har den skønneste duft af “fresh cotton”. Det står på mit badeværelse, hvor det både pynter og spreder god aroma. Tallerkenen kan måske virke lidt underlig, for hvad skal man med én tallerken? Men jeg synes simpelthen den er så pæn med sit rustikke keramik look, og jeg tror den ville gøre sig mægtigt godt som serveringsfad eller måske bare til lidt småt nips. Powerbanken nævnte jeg allerede her. En gave jeg tror de fleste, der har en Iphone, ville blive glad for at få. Og så skal Emilys bog selvfølgelig også lige nævnes – den er noget af de fineste (ligesom hendes blog), og hvem vil ikke gerne suges ind i hendes inspirerende univers? Jeg kan i hvert fald ikke få nok :-)

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains add links

2 COMMENTS

 • Sanne

  Det er nogle fine ting, og jeg kan rigtig godt lide tørklædet, men det er selvfølgelig det eneste link der ikke virker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hov, godt du sagde det – det er rettet nu :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

34 LOVELY SQUAREMETERS