KITCHEN GOODIES

VIND 3.500 KRONER TIL PHOTOWALL

 photo photowall_zpsigqtrhw5.jpg
 photo photowall2_zpss7ysqduc.jpg

Som I nok allerede har bemærket, så har vi en svaghed for alt, hvad der har med børneværelser at gøre – og det er på trods af at ingen af os enndu har fået børn. Men åh, hvor vi glæder os til den dag, det bliver vores tur til at skabe et magisk lille børneværelse. Det er ligesom rummet, hvor det kun er fantasien der sætter grænser! Derfor blev vi også vældigt begejstrede, da Photowall.dk for nogle uger siden gav os et lille sneak-peak på den nye Acne JR tapet-kollektion, som bliver lanceret i dag. Der er simpelthen de fineste tapeter at vælge imellem, som uden tvivl ville klæde ethvert børneværelse, så der kommer leg, liv og glade dage uden at gå på kompromis med det æstetiske, og uden det bliver alt for kaotisk at se på. I finder hele den fine Acne JR tapet-kollektion lige her.

For at gøre nyheden endnu bedre, så har Photowall.dk været så søde at udlove et gavekort til deres webshop til en heldig HOMESICK-læser. Gavekortet har en værdi af hele 3.500 kroner, så vinderen får altså virkelig mulighed for at give sine vægge en ordentlig make-over! Photowall har ikke kun børnetapeter, så du kan sagtens deltage i konkurrencen, selvom du måske ikke lige står overfor en børneværelsesmakeover :-)

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive en kommentar nedenfor, hvor I svarer på følgende:
Hvorfor skal netop du vinde et produkt fra Photowall, og hvilke(t) produkt(er) vil du helst vinde? I finder hele udvalget lige her.

Vi glæder os til at læse jeres svar. Den heldige vinder bliver offentliggjort her på bloggen d. 30. september. Held og lykke! :-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Photowall.dk

84 COMMENTS

 • Astrid

  Åhhh, hvor har de meget fint :) Jeg ville bruge pengene på fint tapet til børneværelset når vi flytter i hus. Hvor bliver det skønt at få et børneværelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Hilbrands

  Kan ikke helt vælge, men helt klart et af dem med modesty. Købte i stor stil agent7 blade, da jeg var ung og modesty var min favorit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min mand og jeg er igang med at bygge et børneværelse, inde i halvdel af vores stue, så vi ENDELIG kan sove alene i soveværelset, for første gang i 10 måneder. Krydser fingre for at Ohoy tapetet skal bo ved os :-) Mvh. Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie G

  Jeg ville virkelig gerne vinde Cumulus Grey, som havde skabt en perfekt ramme for vores lille babydreng, der kommer til verden om få uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg skal vinde fordi vi lige er flyttet i hus og indtil videre er alle vores vægge hvide, så vi kunne virkelig godt bruge lidt farve og liv på væggene. Det første værelse der ville få en omgang ville blive min datters værelse der helt sikkert skulle have noget af det fine tapet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min niece skal have nyt værelse, og det her ville være den perfekte start på det arrangement! Med http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/cumulus-yellow på væggene kan man kun blive glad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Nielsen

  Jeg har et sæt tvillingepiger på 5 år, der lever i en fantasiverden. Tapetet med den lille hjort vil passe perfekt ind i deres legeunivers, der er fuldt af enhjørninger, trolde og drømme. Jeg håber, at vi vinder: DEER IN PURPLE WOODS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Høgh

  Vi ønsker tapetet WINNIE THE POOH – UP AND AWAY til vores lille piges værelse. Vi skal renovere børneværelset i efteråret, så det står klar til januar – og har brug for den ekstra ting, der gør det til et livligt og spændende værelse.
  Vi har lige overtaget vores hus, så tapetet vil være et perfekt kreativt input til en af mange rum vi skal indrette.
  Vh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Lundgaard

  Jeg ville elske at vinde, så jeg kunne overraske mit barnebarn på knap 3 år.
  Så kunne vi sammen, sidde og vælge, lige netop dét hun allerhelst vil se, på sin væg ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har længe ville tapetsere i vores soveværelse med det fine FAIRY FOREST så vi kan give rummet en mere personlig stil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  fordi jeg lige er flyttet i lejlighed og ikke har særlig mange billeder til at hænge op på de mange hvide vægge. derfor ville et flot stykke tapet være løsningen indtil jeg finder mig en masse fine ting at hænge op

  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/finch-purple

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JAnne

  Ønsker mig brændende: “Two pink flamingos”. Afdæmpet med fine detaljer og farver!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  det ville falde på et tørt sted – er lige flyttet i lejlighed og væggene er TOMME! ville bruge gavekortet til at få fremkaldt nogle af mine fantastiske feriebilleder på lærreder (-:

  Krydser fingre – og læser så lige videre for mere inspiration til indretningen (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi venter os en lille pige d. 10/10, og lige nu er vi i gang med at istandsætte vores nye hus, så baby også kan få et værelse. Det kunne være så fint med en væg på børneværelset, der var tapetseret med Bugs & Butterflies Offwhite.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Stentoft

  Vi ønsker os meget tapetet “large vehicles”, da vi står overfor at skulle dekorere vores første børneværelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette frederiksen

  Krydser finger for at jeg vinder. Vi har bygget os et hus, hvor alle de hvide vægge nu skal have liv. Vi drømmer om at få et billede af vores nye have, lavet som en hel væg, så vores føles som om, at vi sidder ude hele året rundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville klart vælge Chester Black.
  Min dejlige nevø trænger til at få fornyet værelset så det går fra baby til tumlig, og dette tapet ville pryde væggene derinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh hvor er der mange fine tapeter!
  Vi er i gang med at indrette et dele børneværelse til vores 2 drenge på 8 måneder og 9 år. Hvilket er lidt en udfordring med så stor en aldersforskel.
  Noget flot tapet kunne virkelig være med til at binde rummet sammen.
  Jeg ville vælge enten Mountains eller Jungle – green. De er begge skønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Kaltoft

  Vi venter en lille pige om en måneds tid, og skal snart flytte – jeg ville elske at lave det fineste værelse med tapetet Bear with me til den lille ❤️ Og mon ikke jeg blev nødt til at finde noget fedt til storebror også??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Tullberg

  Vi er lige flyttet fra lejlighed til et stort hus med 7 værelser, der pt. alle har kedelige hvide vægge. I hvert fald vores to pigers værelser og fælles legeværelse kunne jeg vælig godt tænke mig at tilføre lidt finurlig, magisk stemning med nogle af de flotte fototapeter, bl.a. Squishy Family i Neutral. Herudover ville jeg elske at få forstørret nogle fotos af mine piger til plakater til fx entre og køkken/alrum. Så krydser alle mine fingre!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Clouds ville gøre sig rigtig godt i mit soveværelse – som en slags hovedgærde til min seng: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/clouds

  Jeg har rigtig mange skråvægge, og dette tapet ville gøre sig rigtig fint til væggene under skråvinduerne, fordi det kun er bunden, der sker noget på: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/snail-trail

  Det kunne være rart med lidt spræl på væggene, når nu de mange skråvægge sætter begrænsninger for ophæng :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Bjerre

  Har en veninde der står og skal til at indrette et børneværelse til deres kommende barn og her vil det fine tapetet “Chester – Black” passer perfetk til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lund

  Jeg ville vælge Confetti tapetet (http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/confetti) til min lille datters værelse. Hun kommer til december og vi er så småt i gang med at indrette hendes værelse og jeg har simpelthen haft så svært ved at finde noget fint tapet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Petersen

  Helt sikkert RYAN FOWLER – PURPLE MOUNTAINS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  SHHHH – ikke sig det til min kæreste! Men jeg er SÅ klar til at få børn, så jeg har tøj og alt muligt andet gemt under sengen, som jeg håber min kommende børn, kan bruge! (bare kald mig sindsyg, i know ;p)

  Så at vinde en gavekort og komme lidt tættere på drømmen om et sindsygt fint børnværelse, ville være fantastisk! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara V

  Det er simpelthen så fint! Jeg har heller ingen børn, så det bliver ikke til et børneværelse. Men min kæreste og jeg har lige købt ny lejlighed som skal totaltistandsættes. Desværre har vi ingen penge tilbage efter købet – ja, meget fornuftigt, we know! ;-) – og derfor kunne det jo være godt med en hjælpende hånd i form af gavekortet.
  Jeg er sikker på Columns ville passe godt ind i vores soveværelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3 <3 virkelig den smukkeste gave & tanke <3 <3 <3 jeg har været alene med mine 2 skønne drenge i 16 år , jeg vil så gerne de kunne få noget smart tapet på deres vægge , jeg vil så gerne jeg kunne give dem det de ønsker sig nemlig noget smart tapet på deres værelser , men når man er alene er der ikke mange penge at gøre godt med vi har kun til det mest nødvendige & til vi kan overleve , så det ville være den største hjælp nogensinde <3 <3 <3 kæmpe knus & tanker herfra RIBE <3 <3 <3 jeg krydser alt hvad der krydses kan & håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mine 2 skønne drenge & jeg <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nogle af de smukke arkitekt lærredsbilleder.. sådan et kæmpe et i vores lejlighed! Vanvittig smukt og samtidig muligt at “skifte ud” hvis man bliver træt af det.
  Når jo, og så er både min kæreste og jeg arkitekt studerende – så kunne det være mere perfekt?? :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Fordi jeg snart skal have moderniseret mit soveværelse og der vil dette (se link) passe godt ind :)
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/weaving-wood-ochre-1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  ÅHHH hvor fedt!!! :heart_eyes: Trænger SÅ meget til at forny vores kedelige og uinspirerende hvide vægge :astonished:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Åh, det er farligt at kigge på det store og flotte udvalg:) Mine to piger skal ENDELIG efter 5 år med deleværelse have hver deres værelse, da vi har købt større hus fra 1. september (altså i dag:))). Vi skal derfor snart i gang med den store indretning af to børneværelser:) På min mindste piges værelse ville jeg rigtig gerne have en væg med Town Blue. Til min store pige skulle det være Bird Forest :)
  Ih, nu vil jeg da krydse fingre… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg vil så gerne vinde. Jeg bor i en gammel, slidt lejlighed, og har ikke penge til den store renovering. Og det får jeg heller ikke foreløbig.
  Men jeg ville glemme alt om gamle vinduer, fugt på badeværelset, den grimme altan – hvis bare jeg kunne vågne op til det her hver morgen :
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/ruby-forest og forkæle ønskebarnet med denne udsigt hver morgen og aften : http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/hawaiian-green-sea-turtle – Han elsker skildpadder og ville blive så glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg skal vinde da min datter og søn, skal have lavet helt nye værelser, der skal males helt om, min datter vil have lilla værelse, og min søn blåt, min datter er lige starte med at ride og elsker heste,så min datter valgte dette http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/running-horses-interlitho-designs
  Min søn elsker New York så han valgte dette http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/brooklyn-bridge-at-night

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Hvor er de fine allesammen. Jeg indtil flere vægge i mit hjem der ikke har været malet i flere år og disse dekorationer er da mere inspirende at se på end ensfarvet maling! Så håber bestemt på at vinde… Evt. Apples kunne være fint i mit køkkenalrum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at lave en en hel væg med det her http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/world-map-detailed, vi elsker at rejse og kunne være fedt at kunne sætte billeder på kortert,der hvor vi har været og knappenåle hvor vi gerne vil hen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Poulin

  Fedt fedt fedt! Jeg er lige gået i gang med at kigge på tapet til min datters nye værelse, da vi næsten lige er flyttet og Photowall har så mange fine at vælge imellem. Spændende konkurrence! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Min lille niece er lige flyttet til en by lang fra mig. Så ser hende ikke hver dag som tidligere. CONFETTI BY MAY ville være den perfekte gave til hendes nye værelse :-) og så hun ikke glemmer hendes moster :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  så meget tapet, så få vægge
  Min første indskydelse er helt klart børnetapetet ,cumulus grey’. Min søster har netop bedt om hjælp til at indrette børneværelse, så det er helt oplagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Plet-Bundgaard

  Min kæreste flytter snart ind i en (meget) lille studieejlighed, og kunne helt sikkert bruge noget til at friske det lille værelse op – og det vil jeg gerne hjælpe ham med. Jeg tænker noget lignende følgende tapetr:
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/clear-birch-forest
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/sunbeam-through-trees
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/aspen-forest
  Hvis der bliver noget til overs efter det, har jeg et skab der fungerer som rumdeler, som ikke er så flot på bagsiden. Der kunne jeg godt finde på at pynte det med en af disse:
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/andromeda-galaxy
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/stellar-field-nebulae-bw
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/bright-brooklyn-bridge-bw
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/majestic-stairs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg bor med min mor til leje i et gammelt rækkehus, og da vi har haft fugtskade ville noget tapet altså virkelig hjælpe, på det, desværre, virkeligt dårlige håndværkerarbejde der er blevet gjort flere steder i huset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judith

  Iiiih, det er svært at vælge.
  Vi er i gang med at bygge en tilbygning til vores hus. I tilbygningen skal der være to værelser til vores 2 skønne piger. Lige nu deler de et mikro-værelse. Så noget lækkert tapet ville virkelig fuldende de kommende børneværelser. Jeg glæder mig så meget til at indrette værelserne, og ældstepigen på 6 år kan næsten ikke være i sin krop af bare spændning over at få et nyt værelse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hellep

  Clouds – i vores nye/gamle sommerhus ville bringe den rette stemning!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Wow nogle møg fede tapeter de har :)

  Jeg ville vælge lidt forskelligt :)

  Til Mathilde på 1 år:
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/bird-forest-beige

  Til Nicolai på 9 år:
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/graffiti-elements

  Til Cecilia på 11 år:
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/typographic-text-world-map

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders L

  Hvad giver man en af Danmarks største Star Wars fans?

  Hans helt egen Death Star!

  Jeg ville blive så glad for at vinde http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/star-wars-death-star-1 til min bedste ven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Aagaard

  Kubik i grå er bare helt fantastisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da lillesøster fikk helt nytt rom, ble lillebror litt lei seg. Jeg skulle så gjerne pusset opp litt på hans rom også. Da hadde Gran tapeten vært supert på hans rom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi vil meget gerne vinde, da det kunne være super interessant for os at se hvilke af vores børneplakater der vil se flotte ud til Cumulus Grey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg ville virkelig gerne have et stort lærredsprint til stuen, som kunne give lidt personlighed til en lidt for neutral indretning, og så skulle min lille dreng på 18 mdr have Brum Brum tapetet på endevæggen på sit værelse, da han er helt vild med ting, der kan køre :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Langmack

  Nu hvor vi venter vores 3. barn om 8 uger, og vi denne gang bliver beriget med en pige, ville jeg så gerne spæde de hvide vægge op med et lækkert phototapet… Denne http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/birdelicious-pastel ville være perfekt til hendes værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Frost

  Lille Holger som hopper rundt inde i maven, skal da så meget have noget spændende at se på! Så hvorfor ikke fylde en væg med dette magiske univers: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/hornstull-ugglor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  har en datter på snart 2 år og hendes værelse kunne godt trænge til en seriøs make-over.
  Dette tapet her super flot til formålet: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/cumulus-grey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Det her ville passe perfekt ind i min nye lejlighed, der stadig er lidt tom på væggene..:)
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/colorful-world

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Da jeg var barn boede vi i en gammel villa i Hvidovre. I spisestuen var der en væg, hvor de tidligere ejere i 70’erne havde tapseret med et gammelt fototapet. Det var en bøgeskov i efterårsfarver. På det tidspunkt syntes vi alle at tapetet var virkelig kikset. I dag husker jeg faktisk tilbage på det som rigtig fint og enormt hyggeligt.

  For nyligt er jeg flyttet i en ny lejlighed og væggene er stadig helt tomme. Jeg tænker at det, nu hvor fototapeter igen er tilbage på banen, kunne være lidt sjovt at genskabe skov-væggen fra mit barndomhjem. For eksempel med dette: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/sunbeam-through-trees

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg ville vælge et personlig fototapet med et af de billeder, jeg tog på min rejse rundt i Asien. På den måde vil jeg kunne få følelsen af at rejse, nu når SU’en ikke tillader det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Thomsen

  Vi går og planlægger istandsættelse af hele vores stueplan. Vi har bort i USA i en del år og rejst rundt fra øst til vest. Derfor ville et foto af Los Angeles eller af hele USA være det perfekte tapet. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Vi står faktisk og skal lave ‘børneværelse’ inde på vores lille soveværelse og sådan et tapet ville da gøre det meget nemmere at få et sammenhængende børnehjørne. Helt uden at have spurgt manden har jeg forelsket mig i nogle af skovmotiverne f.eks. wander wood forest eller pattern magpie. Jeg er nu ret sikker på at manden ville stemme for et verdenskort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Konggaard

  Jeg vil vildt gerne vinde! Jeg bor sammen med min kæreste i en 1-værelseslejlighed på 45 kvm, og vi har ofte snakket om, at det rigtige tapet kunne åbne rummet mere op. Jeg ønsker mig Sunbeam through Trees, så vi kan få skoven ind i vores lille hjem :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vildt gerne vinde!! Har altid drømt om en soveværelsesvæg, med et motiv man kunne drømme sig væk i. Åh hvor er der mange fine at vælge imellem – kan slet ikke vælge, måske dettehttp://www.photowall.dk/photo-wallpaper/misty-morning-in-tulip-field

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville helt sikker vælge dette fototapet af Jim H. Torsion “Soliven”, hvor ville det give meget effekt i et rum!

  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/h-torsion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg skal vinde! :) Fordi jeg lige netop nu er ved at indrette vores spritnye hus. Alt ligger i flyttekaos og der er stadig håndværkere og byggematerialer overalt. Det er temmelig udfordrende med en lille pige på et år. :) Jeg prøver at indrette hendes første fine børneværelse og der vil dette tapet være perfekt!
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/miniempire-africa-dark-grey

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Åh altså, hvor ville jeg da gerne vinde og købe dette fine tapet til vores nyindkøbte hus :-)
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/finch-purple

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone B

  Jeg skal vinde fordi præmien ville gå til mine små nevøer/min søster. Hun er der altid for mig og jeg har aldrig sagt tak. Hun er en hårdtarbejdende mor med job, studie og to små børn – hun fortjener det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Olesen

  Da min kæreste og jeg snart skal flytte hjemmefra ville det være oplagt med fototapet, da man alligevel ofte skal have tapeterne ned i en ny lejlighed. Dette beton-look ville gøre det godt i et typisk skandinavisk hjem i enten spisestuen, køkkenet eller soveværelset :-) http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/concrete-wall-1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi venter baby til april og har lige solgt vores lejlighed. Så inden forvefor en måned flytter vi til nyt og skal til at indrette babyværelse. Summer Meadowhall – green og Confetti vil være oplagte valg til en vægkunst. Så vi krydser fingre xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Eng.

  Med et stort hus vi er ved at sætte i stand og 3 børneværelser og et gæsteværelse der venter på tapet, ville det være en dejlig gave :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er lige flyttet hjemmefra i sommers, og jeg kan nok bedst lide det her: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/world-map-detailed-without-roads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vi har faktisk i et stykke tid haft kig på panda tapetet til min søns værelse, men har holdt os tilbage pga. prisen – fint det er det dog ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Town green – vil se fantastisk ud på min lille Alberts værelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wauw en fed konkurrence …. Jeg er vild med cumulus blue Vil mega gerne vinde til børneværelset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Vil gerne vinde ! Måske det skulle bruges på animal Map of the World :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line lind

  Det skulle være det detaljerede verdenskort. Det er utroligt meget geografi man kan få ind i hovedet ved at have sådan et kort hængende. Vi snakker tit om byer og lande derhjemme, så det ville da helt sikkert blive lidt sjovere med sådan et flot kort i køkkenet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/mullan-big-apple Fordi jeg savner NYC virkelig meget – har været der 3 gange og absolut ikke sidste gang. Synes denne her plakat er ret fin og enkel – den ville pynte så fint i soveværelset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Efter et (lidt for) stort ombygningsprojekt står min kæreste og jeg nu med en gennemrenoveret og helt genial lejlighed. Nu skal vi til det, jeg klart synes er sjovest – at indrette! Jeg ville elske at få det fine “rain” tapet (http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/banas-neil-rain) op i vores entré. Se det lige – det er altså virkelig pænt!
  Jeg (og nok også min bankrådgiver) bliver lykkelig hvis jeg vinder!

  :-) Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville bruge gavekortet til, når min kæreste og jeg skal renovere køkkenet i vores nye lejlighed. Vi har endelig fundet en lejlighed i København, hvor alt er perfekt bortset fra at køkkenet er…. ja, et hul i jorden . Vi ville gerne bruge retrospectra eller colourful map – copenhagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja K

  Jeg ville super gerne have muligheden for at gå på jagt i photowall’s udvalg, nu når vi flytter her i næste måned. Efter 4 år med lyse cremefarvede vægge, i en lejelejlighed, kunne det være så lækkert at få noget personlighed ind i boligen!

  Min kæreste ville nok være helt vild med et produkt som dette: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/brown-wooden-wall – og jeg ville nok give ham ret! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville vælge dette lækre af Brooklyn Bridge: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/brooklyn-bridge-red
  Fordi jeg savner New York og de fantastisk mennesker jeg har lært at kende derover. Dette vil bringe mig en smule tilbage til det hele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Nu har jeg de sidste 4 år gået og prøvet at finde ud af hvad jeg skulle stille op med vores kedelige soveværelse. Jeg havde en drøm om at det skal være indbydende, men ikke pussenusset og med 3 katte skal der heller ikke være for mange puder og tæpper allevegne. Helt tilfældigt faldt jeg over wallphoto en dag og så alle de fantastiske muligheder, som jeg aldrig selv havde tænkt på. Og det er nu min drøm at der få Dandelion – Black White på min væg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Jeg tror jeg ville give det til min kusine, hun venter en lille pige (den første baby i familien siden min bror, og han er 20 nu!!), så skal værelset jo pyntes til den lille trold :raised_hands: :person_frowning: :heart_eyes:

  Ellers ville jeg snige noget bogreol papir med, er en die hard bog orm og har en væg der er lidt kedelig :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Vi står faktisk overfor en større renovering af vores børns værelser, så gavekortet ville virkelig gøre stor glæde her i vores lille hjem :)
  Vores datter drømmer om en væg med skovprint, og jeg ved at dette print ville være en klar favorit: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/wall-of-fresh-leaves
  Vores søn har noget med havet, så det her print ville han helt sikkert synes var sagen på hans værelse: http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/endless-sea

  Smukkere bliver det næsten ikke :)

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Bonde-Hare

  Jeg bor lige pt i USA, men flytter snart hjem til lille Danmark igen, for at begynde min bachelor. Jeg glæder mig som et lille barn til at begynde indretningen af min egen nye (og første) lejlighed, og gøre stedet helt mit eget.
  Jeg indrømmer blankt at jeg ELSKER beton – beton borde, beton lysestager, simpelthen bare alt af beton! Så da jeg så Photowalls lækre tapet “Concrete Wall” blev jeg forelsket med det samme! Det tapet ville pynte så meget på væggen hjemme hos mig, og være en god start på indretningen af min lejlighed: mit eget blanke canvas.
  Ih altså, jeg ville blive så lykkelig, hvis jeg kunne vinde et gavekort til deres lækre webshop. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Vi er igang med at sætte vores stue istand, og dette tapet ville være så flot at have på den ene væg!
  http://www.photowall.dk/photo-wallpaper/part-of-berlin-wall-with-grunge-graffiti-potsdamer-platz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skulle enten være den 70’er nostalgiske solnedgang eller Grand Teton Sunrise. Men det kunne sandelig også være 3x 100×100 cm. digitalt lærredtryk af ejet arbejde (som jeg lige har set muligt her på siten)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KITCHEN GOODIES