FALL IS HERE - IT'S CANDLE TIME..

I HAR STADIG CHANCEN: VIND 7.500 KRONER TIL FAKTA!

 photo Dias1_zps8c4952b7.jpg

lampe || magasinholder || fad || sofabord || sofa || gulvtæppe || lysestage

Sidst vi gav jer chancen for at vinde et gavekort på 7.500 kroner til Fakta, var I rigtigt mange interesserede – og det forstår vi godt! Derfor var vi heller ikke længe om at takke ja, da vi fik muligheden for at lave endnu en konkurrence, hvor I igen har muligheden for at vinde 7.500 kroner til Fakta. For sådan nogle som os, der er studerende, ville sådan et gavekort virkelig gøre en stor forskel – tænk engang hvor mange flere penge man kunne tillade sige at bruge på lækkerier til boligen, hvis man ikke skulle bekymre sig om udgifter til dagligvarer i flere måneder.. Hvis vi vandt, var der helt sikkert dømt boligshopping. Se bare på collagen, hvor mange fine sager man kan få for 7.500 kroner – og her er der endda kun spenderet 7368 kr. – det er altså ikke småting man kan få! ;-)

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at klikke HER og tilmelde jer Fakta’s nyhedsbrev, hvor I får en ugentlig madplan med retter til under 20 kr pr. aftensmåltid, de bedste tilbud fra tilbudssavisen, lækre opskrifter og tips og tricks til madlavning på 5 minutter. Sweet right? TILMELD JER HER. Vi krydser fingre for jer!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Fakta.

Translation: Sorry, this contest is for our Danish readers only.

8 COMMENTS

 • Hvad hvis man er tilmeldt i forvejen? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   så bliver du nød til at afmelde dig igen for at deltage eller deltage med en anden email :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awesome:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Så er jeg tilmeldt :-) Ved fakta så, at man tilmelder sig nyhedsbrevet via jeres blog? Eller hvordan virker konkurrencen, hvis det bare er faktas almindelige nyhedsbrev?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Fedt vi krydser alt hvad krydses kan! :-) Lodtrækningen er blandt alle der tilmelder sig faktas nyhedsbrev ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser alt jeg kan, da jeg er typen der konstant tjekker min tilbudsavis-app, så snart der er nyt! Altid på udgik efter gode tilbud og lækre sager til hjemmet, men sådan et gavekort ville gøre underværker, for en indretningsglad ung! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, vi kan så meget følge dig ;-) Vi krydser fingre for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FALL IS HERE - IT'S CANDLE TIME..