EKSKLUSIV RABATKODE TIL THE POSTER CLUB

FALL IS HERE – IT’S CANDLE TIME..

 photo a7efc493-a10e-49ac-bd84-82e48a21954d_zps86f88658.png
AFFILIATE: 1 || 2 || 3 || 4 || 5 || 6 || 7

Så ramte vi oktober og efteråret er for alvor ved at vise sit ansigt, om ikke andet så er mørket i hvert fald. Dagene bliver kortere og selvom jeg elsker de lange sommeraftener, så er der nu også noget enormt hyggeligt over de mørke aftener, hvor man kan slæbe dynen med ind i sofaen og fyrre op for stearinlysene. Jeg har ret mange klassiske lysestager herhjemme (det vil min kæreste vist også gerne skriver under på..), men noget jeg længe har været vild med er disse lidt spa-agtige stearinlys. De kommer i de fineste indpakninger (en af mine svagheder), og så er de bare så fine at have stående i små klynger – se bare her. Jeg kunne virkelig købe mig fattig i den slags!

Translation: I really have a crush on beautiful candles, and these are some of my favorites at the moment. Now that fall has arrived (at least here in Denmark), I can’t think of anything more cosy than lightning a lot of candles in the evening. 

Mette.

7 COMMENTS

 • Har selv nogle stykker fra Voluspa og de bade ser fantastiske ud og dufter fantastisk:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er bare kommet så mange fine duftelys på markedet lige pludselig! Frygter bare altid, at min lejlighed kommer til at dufte som et helt parfumeri, hvis de kommer hjem hehe (:

  Kunne du/I ikke tænke dig/jer at skrive lidt om lysestager også, som du nævner? Jeg synes virkelig jeg har svært ved at finde nogen, som ikke er kedelige, men heller ikke ligner et cirkus. Om ikke andet, så i hvert fald ikke i et prisleje hvor min SU kan følge med (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ja, det har du selvfølgelig ret i – det er lige med at fine en duft, men kan holde ud :-)
   Det kunne vi i hvert fald, vi skal nok lige have dit forslag i tankerne til fremtidige indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Zenia

  Et helt andet spørgsmål, men var der ikke lige et indlæg om rabetkode til Ellos, skulle lige til at købe gulvtæppe, eller er det noget jeg har drømt?

  Og så tak for en fantastisk blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Maria. Jo du har helt ret! Der er desværre noget teknisk knas, for vi kan heller ikke selv få koden til at virke, så derfor har vi valgt at trække indlægget tilbage, så folk ikke kom til at shoppe forgæves. Vi beklager, men du får en mail hvis vi finder ud af problemet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også denne tid, netop pga. de mange hyggelige stearinlys-stunder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EKSKLUSIV RABATKODE TIL THE POSTER CLUB