NYBYGGERNE FINALE

JULEGAVEIDEER TIL UNDER 100 KRONER

 photo 35139183-2b99-4361-917c-1a7966b9f4fa_zps3e8be0e9.png

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

En sød læser har efterspurgt inspiration til “bolig julegaver”, der ikke må koste mere end 100 kr. Det tænkte jeg med det samme var en oplagt idé, da det jo er super hyggeligt at være på julegaver med veninder og lignende, men samtidig er det ikke altid nemt at finde en fin lille ting, hvis man skal holde sig inden for et SU-venligt budget. Men faktisk var det sværere, end jeg lige umiddelbart havde regnet med at finde nogle gode gaveidéer til under 100 kroner, og i min søgen kunne jeg konstatere, at det havde været en hel del nemmere, hvis budgettet bare lige havde været 50 kroner højere. Men det lykkedes mig, og jeg synes alligevel, at jeg fandt mange fine bud – alle de ovenstående ting ligger på priser mellem 25 og 100 kroner, og så kan de fleste vist være med :-)

Hvis I har andre gode forslag til en god men budgetvenlig julegave, så er I selvfølgelig velkomne til at byde ind i kommentarfeltet – det er altid sjovt, når vi kan inspirere og hjælpe hinanden.

Translation: One of our readers asked for some inspiration to christmas presents on a budget. I found these things, and all they all cost less than 100 danish kroner.

Mette.

Photobucket

18 COMMENTS

 • Lækre ting til meget billige penge:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes umiddelbart også det lyder som en lidt svær opgave, men du har da fundet nogle fine ting frem! Jeg er især vild med nr. 1, 5 og 8 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gode forslag du har fundet! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er desværre alt for dårligt til at kommentere hos jer, men I laver sådan nogle skønne og inspirerende indlæg. Tak :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tro mig, vi kender det selv – så tusind tak for din kommentar, den sætter vi pris på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sikke nogle fine ting og så til de priser! Det hjælper lidt på mit final touch med julegaverne, og så vil jeg da gerne have fat i et par af de opbevaringsbøger til mig selv! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at du kunne bruge indlægget – har også selv luret på opbevaringsbøgerne flere gange, de er altså ret smarte! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lønstrup

  Hold da op, hvor imponerende!
  – det er godt nok nogle fint ting du har fundet frem der! man kan på ingen måde se prisklassen, synes jeg.
  Fedt at vide, at man også kan bo lækkert, selvom man ikke er milionær. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, tak! Tro mig, der ligger også en intens søgen bag ;-) Men man kan bestemt sagtens bo lækkert uden at være millionær. Det er faktisk også ret vigtigt for os at forsøge at vise her på bloggen, for selvom vi elsker godt design, så holder vi også meget af at finde gode kup f.eks. i Netto, hos Søstrene Grene eller ved genbrugen. Så jeg er glad for, at du kunne bruge indlægget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina W.

  TUSIND TAK! Fedt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUW et godt indlæg! Ved første øjekast tror man det er det “dyre” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary-Liz

  Glædelig jule weekend:-)

  Hvilken god idé, at du har fundet billige gave idéer frem.
  Jeg er meget til det kreative og selv lave noget og give væk af.
  Jeg kender også en som har inspiration til at fremtrylle kreative gaver til sig selv eller boligen på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Hilsen Mary-Liz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Imponerende nok samling :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  virkelig god inspiration, lige som med resten af bloggen selvfølgelig! jeg har selv lige købt opbevaringsbøgerne på baggrund af det her og jeg elsker dem! nu bliver det nævnt at det kunne have hjulpet hvis budgettet havde været 50kr højere; hvad nu hvis vi fordobler og siger i havde 200kr? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NYBYGGERNE FINALE