ARE YOU READY FOR CHRISTMAS?

22 JULEGAVEIDEER + RABATKODER TIL JER

 photo julegaver_zpsolpfasux.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22

Kan I mærke det? December er lige om hjørnet, og jeg glæder mig som et lille barn. Men det betyder også, at familien er begyndt at rykke for ønskesedler, og jeg synes altid det kan være svært lige at hoste op med sådan en, da jeg ikke er så god til at få skrevet det ned, når jeg kommer i tanke om ting, jeg gerne vil ønske mig i julegave. Derfor spørger jeg også altid mine veninder om, hvad de ønsker sig, for det kunne jo være, at jeg kunne blive inspireret. Ønske-indlæg hos de bloggere jeg følger, sluger jeg også råt. Man kan aldrig få for meget inspiration til ting, man slet ikke vidste, at man ikke kunne leve uden ;-) Derfor har jeg her samlet 22 idéer til julegaveønsker, der måske kan inspirere jer i forhold til egen ønskeliste eller som idéer til, hvad I kan forære andre. Det er en god blanding af mine egne ønsker og lækre sager, som jeg allerede eger og er vildt glad for.

Når jeg net-shopper er jeg i øvrigt flittig bruger af rabatkoder! Særligt i forhold til julegaver er den slags ret belejlige, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, så der gælder om at spare, hvor man kan. Derfor vil jeg også lige dele nogle af de rabatkoder, jeg har fået samlet sammen på det sidste, med jer. Håber de kan bruges :-)

Bolig:
– Rabatkoden LIVIN5 giver 5% rabat på alt hos boligwebshoppen Livingshop.dk. Jeg er ikke bekendt med, hvor længe koden gælder.

Børneværelset:
– Rabatkoden novboern15tt giver 15% på alle varer i kategorien ‘Børn‘ hos Designdelicatessen.dk. Koden gælder t.o.m. søndag 22/11 2015 og gælder ikke på Adventure Rug fra OYOY.

Tøj og accessories:
– Rabatkoden 20off giver 20% rabat på alt hos Blacklily.dk, der sælger tøj og accessories (bl.a. denne alt for lækre kamerataske). Koden gælder t.o.m. 13/12 2015.

– Hvis du er studerende og opretter dig hos Myunidays.com, får du 20% rabat hos på næsten hele sortimentet hos Asos.com frem til i morgen (lørdag kl. 9).

– Rabatkoden HOMESICK giver 15% på alle ure hos Danielwellington.com.

Beauty:
Rabatkoden 10procenttak giver 10% rabat på alt hos Spoiled.dk, der sælger alverdens skønhedsprodukter. Koden gælder t.o.m. 31/12 2015.

Hvis I har andre gode rabatkoder, som gælder lige nu, er I naturligvis velkomne til at dele dem med hinanden i kommentarfeltet :-)

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains add links

 

 

 

1 COMMENT

  • Malene Jørgensen

    Tusind tak for koderne. De skal helt sikkert bruges til min julegave-shopping. Nettet gør virkeligt den sag nemmere.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ARE YOU READY FOR CHRISTMAS?