SPAR 25% PÅ LÆKRE BOLIGSAGER FRA ELLOS

LOTS AND LOTS OF GREEN PLANTS

 photo xmas_zps899ae3eb.jpg photo xmas2_zpse7a87129.jpg photo xmas4_zpsfffa38dd.jpg photo xmas7_zpsea838cda.jpg photo xmas3_zps5b8d78f0.jpg photo xmas5_zps4fc99a41.jpg photo xmas9_zps9f3eb048.jpg photo xmas8_zpsd9aca4bd.jpg photo xmas10_zps52082df7.jpgSource: Stadshem

Dette skønne hjem viste vi faktisk allerede her på bloggen sidste år, men jeg synes simpelthen det er så gennemført – og endda også en anelse julet. Inden jeg smuttede ud for at købe lidt jule-agtige planter i år, tænkte jeg i hvert fald straks på boligen her, og måtte lige ind og lede i arkiverne efter indlægget, det ser jo så fint ud! Derfor tænkte jeg, at I måske også godt kunne tåle en genudsendelse? Det kan selvfølgelig også være, at det er helt nyt for nogen af jer, men så er det jo bare endnu bedre, ikke? ;-)

Translation: We actually already showed this beautiful home on the blog last year, but I just think it looks so beautiful – and even with a slightly touch of christmas. Before headed to my local plant store to buy some christmas-like plants this year, I thought immediately at this home, and had to look through our archives to find it! Therefore, I thought that you maybe would like a repost to? It might also be completely new to some of you – but that’s just even better, right? ;-)

Mette.

2 COMMENTS

  • Anja

    Hold nu en fin lejlighed! Det er utroligt som synet af en (fremmeds) lejlighed kan højne humøret.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SPAR 25% PÅ LÆKRE BOLIGSAGER FRA ELLOS