SIMPLE CHRISTMAS WREATHS

SPAR 25% PÅ LÆKRE BOLIGSAGER FRA ELLOS

 photo 49e4401e-c8b9-4c88-9a6b-1960c222c71a_zpso5bhodr0.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

En webshop vi alle tre er ret begejstrede for er Ellos.dk, hvilket nok ikke kommer som nogen overraskelse for de af jer, der har læst med herinde længe. Nogle gange er det bare lidt sjovere at gå på opdagelse i en shop, der ikke sælger de samme mærker som alle andre. Særligt når det kommer til boligindretning synes jeg, at rigtigt mange forhandler de samme mærker. Det kan altså godt blive lidt kedeligt i længden. Af den grund synes jeg, det er virkelig fedt, at Ellos har deres egen boligkollektion, og det er derfor også ofte derinde jeg falder for noget nyt, som jeg ikke har set før. Det gælder eksempelvis mit fine rullebord, som jeg viste her. Rulleborde er selvfølgelig set før, men hos Ellos fandt jeg en virkelig fin udgave, der tilmed er meget budgetvenlig – og som et ekstra plus kender jeg ikke andre, der ejer et magen til (endnu i hvert fald) :-) Lige nu har de også et virkelig fint udvalg af lamper, jeg bliver ved med at finde nogen, som jeg virkelig gerne vil eje. Globus-lampen har jeg tidligere vist sukket over her, og den virkelig seje kaktus-lampe er jeg netop faldet over. Den er i hvid keramik, og jeg synes simpelthen den er så anderledes og cool!

Nå, men det jeg egentlig ville, med det her indlæg, var at dele en rabatkode med jer. Den slags er jo altid i høj kurs når man netshopper, og særligt her i december, hvor udgifterne til julegaver hurtigt kan løbe op. Men lige nu og frem til d. 13. december kan I altså få 25% rabat hos Ellos på alle ordrer over 200 kroner (efter rabatten er fratrukket) ved at bruge koden 325441. Selv tak ;-)

EDIT: Koden virker desværre ikke på møbler, som jeg først var blevet informeret om – så rullebordet er undtaget, beklager. Men prisen er nu også ganske god uden rabat.

Translation: I really like the great home decor selection at Ellos, and these things are some of my favorite right now. I already have the bar cart in black, and I love it! :-)

Mette.

Indlægget indeholde annonce links / This post contains add links

5 COMMENTS

 • Mangler nyt sengetøj til mine dyner, og et nyt bord til mit hjem. Her er lidt tomt og trist engang imellem. Men mon ikke jeg nok snart skal blive ordenligt glad for mit lille hjem! Dejligt indlæg :)

  God tirsdag aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vil lige tilføje, at rabatterne hos Ellos aldrig gælder møbler (desværre). Dvs. rullebordet er ikke med i tilbuddet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej, er det rigtigt? Det er ikke hvad jeg har fået oplyst. Æv! :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg har netop købt tæppet, efter ar have set det adskillige gange på HOMESICK.Og jeg er helt vild med det. Mangler nu løber ca 80×250-350. Der kan matche. Nogen forslag? Tak for fantastisk blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SIMPLE CHRISTMAS WREATHS