PÅ BESØG HOS IFÖ OG KNUD HOLSCHER

A GREEN PALM FRIEND

 photo bar cart 2_zpseosm6fmy.jpg photo bar cart1_zps9wixmxto.jpg
Forleden var jeg et smut forbi IKEA med Camilla Marie. Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle have noget med hjem, men da vi kom forbi planteafdelingen, kunne jeg ikke modstå denne fine palme-agtige sag. Planten har det mundrette navn Livistona Rotundifolia, men går også under navnet Dronningepalme. Er der nogen af jer, der har erfaring med, hvordan man passer sådan en fætter bedst? En læser skrev nemlig på Instagram, at hun havde haft besvær med at holde liv i sin, så det kan godt være, at jeg kommer lidt på prøve..

Indtil videre har dronningepalmen fået plads på mit rullebord fra Ellos, som pt. er på prøve som en slags minibar. Dog en ret tarvelig minibar med en tom flaske – det må jeg lige ha’ lavet om på :-)

Translation: A few days ago I went to IKEA and I just had to bring this palm-looking plant home. Isn’t it beautiful? I think so. It’s called a Livistona Rotundifolia, and I like how it brings some exotic vibes to my Ellos bar cart :-)

Mette.

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains add links

14 COMMENTS

 • Kæmper stadig intens for at overtale herren i huset til, at vi skal have en barvogn. Men hvis (når) det en dag sker, så kommer den bestemt ikke til at bestå af tomme flasker, haha :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Haha, det forstår jeg godt – det er sgu også en sørgelig minibar, jeg indtil videre har mig der! ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er SÅ fint det bord!
  Var lige ved at købe, men så ærgerligt deres rabatkode ikke gælder 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Ja, det er lidt en skam. Men synes nu stadig prisen er til at være med på, i hvert fald i forhold til andre rulleborde jeg har kigget på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg sælger mit rullebord – kun samlet aldrig brugt, står nu bare i kælderen og dét er det altså for flot til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Er det præcis samme?
   Og hvad skal du eventuelt have for det (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvor er dine fine potteskjulere fra (eller er det en decideret potte?)? 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Den med palmen i er fra Søstrene Grene, og så har jeg selv tilføjet en underpotte til den (vildt irriterende at de laver potter med hul i, men sælger dem uden underpotte). Underpotten og kaktussens potteskjuler er købt hos min lokale plantepusher: Koldings Blomsterhus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er trådkurven fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette,
  Jeg er helt enig! Hold nu op, for en smuk palme :-)
  Jeg har en del erfaring med denne slags palme, og min erfaring er, at den skal stå lyst – måske endda et sted, hvor der er direkte sol. Herudover er det ret vigtigt, at potten har dræning, så den ikke drukner. Det er nok hovedårsagen til, at den her palme må lade livet i mange hjem :-) Hvis du kigger med på min blog på næste tirsdag, så brygger jeg på en supernem planteguide til den – det kan være, den kan være behjælpelig! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Mette,
   Tusind tak for de gode tips, det må jeg lige være opmærksom på, så den ikke dør for mig.
   Fedt, hvis du laver en planteguide – det vil jeg helt sikkert holde øje med :-) Og by the way, fedt at du rykker over på BD, det kan være at vi bliver naboer? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor er det en fin opstiling:)
  Hvad kostede palmen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS IFÖ OG KNUD HOLSCHER