BEAUTIFUL GREY WALLS

POSTERS POSTERS POSTERS

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-17 kl. 23.00.16_zpsk46ohrjk.png

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Plakater, plakater, plakater. Det er som om, man aldrig rigtigt kan få nok, er det ikke? Jeg kan i hvert fald ikke. Plakater kan virkelig betyde meget for stemningen i et rum, og derfor er det også et element, jeg godt kan lide at skifte lidt ud i. Det er dog sjældent, jeg skaffer mig af med de plakater, jeg tager ned. Måske flytter de til et andet rum, eller også bliver de rullet pænt sammen og gemt. På den måde er ligesom at få nyt, når man åbner en plakatrulle og finder en lille perle, som man helt havde glemt. Men lidt nyt skal der altså til engang imellem, og disse 8 af slagsen er blandt mine favoritter for tiden. Nr. 3 og 8 pryder allerede mine vægge, og nr. 4 har jeg i den klassiske sort/hvide udgave, men denne lidt mere sarte udgave synes jeg også er ret fin. Byd gerne ind i kommentarfeltet, hvis jeg må se, hvilke plakater i lurer på for tiden :-)

Translation: Posters, posters, poster. It’s like you can never get enough, don’t you agree? :-) These 8 are some of my favorites at the moment, and i would love to add all of them to my “collection”.

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

5 COMMENTS

 • Mie

  Hej. Jeg elsker alle Jeres plakat indlæg, og det fik mig til at tænke på et andet indlæg jeg godt kunne tænke mig – hvilket er om rammer til alle disse flotte plakater. Jeg har problemer med at finde nogle flotte billige rammer på nettet, så det ville være fedt, hvis I ville hjælpe med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Mie. Tak, det er vi glade for at høre. Super godt forslag til et indlæg, det vil vi helt sikkert se på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)

  Jeg har netop åbnet en lille webshop med plakater, sammen med en veninde. Vi designer selv, og det ville være fedt hvis du ville tage et kig på dem, måske der er nogle der falder i din smag :)

  http://www.annoyingposters.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld, det var annoyingposters.dk (argh)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har luret på disse plakater i laaang tid, da jeg selv har designet dem ;)

  http://artrebels.com/shop/stores/sissanrichardt

  Min plakat “Mental Block” , falder i hvert fald godt i hak med det farvespil i de smukke plakater du har valgt i dette indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL GREY WALLS