QUICK SNAPS FROM MY LIVING ROOM

PRETTY MONOCHROME POSTERS

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-13 kl. 21.48.03_zpsmpzjfibt.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Noget, jeg aldrig bliver træt af at tilføje nyt af herhjemme, er plakater, for med plakater kan man nemlig super hurtigt ændre på et rums udtryk, enten ved at tilføje nye eller blot ved at flytte rundt på dem man allerede har. Jeg har endelig fået sammensat mig en billedvæg, som jeg længe har snakket om (måske I har set den på vores instagram homesickblog?), og det tyndede altså lidt ud af min “plakatsamling”, nu når de fleste hænger sammen på én væg. Derfor har jeg luret lidt efter noget nyt til min anden store væg i stuen, som er kommet til at se lidt tom ud efter omrokeringen. Egentlig kunne jeg godt tænke mig lidt farve, men det er ligesom om, at mine øjne altid falder for de mere monokrome af slagsen, hvilket I nok kan fornemme ud fra ovenstående udvalg. Men de er da også pæne, synes I ikke? ;-)

Translation: I never get tired of looking for new, beautiful posters to decorate my walls with, and these are some of my favorites at the moment. As you can see, I have a thing for the monochrome look – not that surprising, I know ;-)

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

  • Sofie

    De er så fine! Tjek også @denisesdesign_ på instagram – hun laver nogle minimalistiske sort/hvid plakater virkelig billigt :D Bare et lille tip

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuuh, har du tjekket IKEA’s nye Street Style kollektion? De er super lækre, og mega billige! Og så er de en særkollektion, så man slipper for det der med, at have den samme dekoration, som alle ens venner, fordi alle handler i IKEA. Jeg tror i hvert fald selv, jeg skal ud og have en af dem (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker postere! Må få bestilt meg noen som kan henge i spisestuen min:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Monokrome plakater kan være rigtig flotte :) Men synes hurtigt det kan blive ret fantasiløst og upersonligt med en passe sorte og hvide plakater.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

QUICK SNAPS FROM MY LIVING ROOM