TIP: -50% PÅ BILLEDER I ILVA

PLAYTYPE FAUX POSTERS

 photo ppp_zpsb1151d63.jpg

Jeg har en ting for plakater med typografi og er derfor også ret så begejstret for Playtypes fine verden af plakater. Faktisk er jeg så begejstret, at jeg har et kæmpe “g” til at hænge på væggen i min stue. Jeg bliver tit spurgt om, hvad g’et står for.. “ehm, ingenting – det er bare pænt?” Er dog ikke sikker på, at det er alle mine gæster, der kan se det pæne i et bogstav ;-) Men anyways, så er Playtype ude med en ny kollektion af plakater, der har fået navnet “FAUX”. Først kunne jeg ikke finde bogstaverne, men når man kigger godt efter, er de gemt i marmor-mønstret. Jeg var ikke helt overbevist, da jeg så plakaterne, men efter at have luret på dem flere gange er jeg blevet ret så vild med dem! :-) Hvis I har det på samme måde, kan de købes lige her.

 photo Skaeligrmbillede2013-06-19kl224832_zpse66f93a2.png

Mette.

Photobucket

5 COMMENTS

  • Rigtig fine plakater!

    Jeg må dog indrømme..vasen er ret distraherende! :b rimelig sjov form de har valgt til den. Er den mon også til at finde på Playtype? ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • hahaha, åh gud – den havde jeg slet ikke lagt mærke til! det har du ret i, sørme en frisk form ;-) skal ikke kunne sige om den også er fra Playtype..

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker dem! Helt klart en flot ny “kollektion” af plaktater! Jeg var ikke så vild med den forrige med dyreprint, lilla, grøn og gul osv. Denne her derimod er spot on lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    ved i vores vasen er fra`?

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: -50% PÅ BILLEDER I ILVA