I HAR STADIG CHANCEN: VIND 7.500 KRONER TIL FAKTA!

COOL BEDDING FROM URBAN OUTFITTERS

 photo UOsengetoslashj_zps93ecc1c9.jpg
AFFILIATE: 1 / 2 / 3 / 4

Halløjsa, der er meget flot sengetøj inde på Urban Outfitters! Er jeg mon den eneste, det lige er gået op for? Det er ikke bare flot, men det er også lidt anderledes i forhold til, hvad man ellers ser derude på markedet. Sengetøjet her ovenfor falder lige i min smag. Det til venstre er lidt råt i udtrykket, hvilket passer perfekt til mit hvide rum af et soveværelse. Det til højre har et cool grafisk mønster, som minder mig lidt om det der partisaner mønster, hvilket jo er ret så hipt lige fortiden – også i min verden! ;-) Generelt skal man bare ikke undervurdere Urban Outfitters‘ boligsortiment! Det er ligeså sejt, som alt andet, der er til at finde i deres butikker. Tjek deres boligsortiment ud her! :-)

Translation: Well hello, Urban Outfitters has a lot of pretty bedding! Am I the only one who just found out? It’s not just pretty, but it’s also a bit different compared to other bedding at the market. I especially love the bedding above! The bedding to the left has a bit raw expression, which is a perfect match to my white bedroom. The bedding to the right has a cool graphic look and reminds me a bit of the partisan pattern, which is pretty hip these days – and I of course love it too! ;-) In general, don’t underestimate Urban Outfitters range of interior stuff. It’s just as cool, as everything else you can get in the store. See their whole range of interior stuff right here! :-)

Tatiana.

3 COMMENTS

 • Hvor er det fedt! Lidt african style…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med sættet til venstre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maya

  ja de er rigtig fine, og der er mange smukke (billige) ting på siden, men de shipper ikke ting fra HOME afdelingen udenfor
  USA. Måske lige værd at skrive sig bag øret…

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I HAR STADIG CHANCEN: VIND 7.500 KRONER TIL FAKTA!