HOMESICK FOR SADOLIN - THE MOVIE

A CRUSH ON GREY BEDDING

 photo Dias1_zps4641d9d2.jpg

H & M HOME 499 kr. / ELLOS.DK 215 kr. / JYSK.DK 100 kr.

Man har et standpunkt til man tager et nyt. Jeg har altid sværget til hvidt sengetøj, men på det seneste er jeg altså begyndt at få et crush på gråt sengetøj. Især ombre-sengesættet måtte gerne flytte her hjem – det er jo alt for lækkert! Faktisk har jeg af flere omgange prøvet, at finde noget ombre-sengetøj i gråt, men det har ikke lykkedes mig, lige indtil i går hvor jeg tilfældigt fandt dette inde på ellos.com. ..pssst de har i denne uge -20% på alt sengetøj og lagener!

Translation: I’ve always only used white bed linen, but lately I’ve got a crush on grey bed linen. Especially the ombre are very welcome to move in to my home. It’s just so pretty. Many times lately I’ve tried to find some grey bed linen, but it wasn’t possible until yesterday were I randomly found this at ellos.com. ..pssst in this week you save -20% on all bedding. (Scandinavia and Russia only)

 photo 8561282348_2095d211e7_o_zpsb5722215.jpg

A Merry Mishap

Camilla Marie

14 COMMENTS

 • Jeg kan godt lide det der hedder Two In One:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det till höger är helt i min smak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hvor er lampen på det sidste billede fra? Jeg er helt vild med den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ved jeg faktisk ikke, men det ligner en man nemt selv kan lave :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   Så kreativ tror jeg ikke at jeg er, er bare helt vild med at det er noget sølv på pæren! Må jeg være så fræk at spørge hvordan du ville gøre? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • en stofledning, en fatning, en pære og min far hehe :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aghh, jeg har lige forelsket mig i det fra jysk.. shit det er også billigt!

  Hvis I har lyst, kan i besøge min tvillingesøsters og min nye blog og hjemmeside, hvor vi viser vores kreative værker:
  http://twinsformersblog.blogspot.dk/

  Mvh Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie K

  Ej at forglemme IKEA’s version:
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80229918/

  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok lækkert det der ombre-sæt ja! Super ærgerligt, at det ikke findes i min størrelse – kunne ellers godt lige brugt et nyt sæt på tilbud :b
  Det er bare som om, at der ikke er vildt mange steder, de forhandler sengesæt til dobbeltdyner der hedder 200X220 (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ikk? :-) Ej hvor ærgerligt – kan godt forestille mig at det er lidt af en udfordring.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det der Ombre er MEGET pænt! Er det virkelig mørkere i den ene ende? Eller er det bare det ene billede der snyder??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte. Ja “ombre” betyder at farven toner ud :-) Men jeg har desværre en mindre god oplevelse med det, for da jeg modtog det fra ellos var puden på mystisk vis blevet mørkegrå og ikke lysegrå, som billedet viser. Det synes jeg lige ødelagde hele ideen om et ombre sengesæt, så måtte sende det retur igen og gøre dem opmærksom på fejlen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Lusie

  Ej, nu er det fra Ellos sat ned.. Uh :) Men “desværre” er vores dyner 220 cm lange, så sengetøjet passer ikke – eller havde jeg købt det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg købte det faktisk, men jeg blev noget skuffet da puden var mørkegrå og ikke lysegrå som på billedet. Så syntes jeg bare at det der ombre gik lidt af, så jeg byttede det igen :-( Jeg lurer dog lidt på Södahls version istedet for :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK FOR SADOLIN - THE MOVIE